NA-KD items: veel kleuren items

Hoi! Het zonnetje is steeds vaker te zien. Ik word daar helemaal blij van. Nog even en dan start de lente! Tijd om wat lente looks te shoppen. Oké, en de kou is ook nog niet weg. Dus dikke truien zijn altijd nog fijn. Met het mooie weer heb ik zin in veel kleur! Dat ga je zien in deze NA-KD items. Met de code: merleh krijg je 30% korting bij NA-KD (als terugkerend klant krijg je 15% korting). De code is ook geldig op sale items en is te gebruiken t/m 21 februari.

NA-KD items

Ik heb helemaal zin om kleur toe te voegen aan mijn kledingkast. Misschien komt het door het modebeeld van deze lente. Daarin zie je veel geel, rood, roze, groen en noem het maar op. Ik word daar helemaal vrolijk van. Vandaar dat in deze NA-K items veel kleur zit. De foto’s zijn gemaakt door Gabrielle Fotografeert. De kleuren en items komen helemaal goed over zo. Gezellig!

Blauwe trui

Ik start met een iets winterse look. Deze blauwe trui is net best lekker dik. En zooooo fluffy. Echt heerlijk. Zo zacht en knuffelbaar. Die wil je hebben. Ik zag dat deze trui in meerdere kleuren te vinden is bij NA-KD en vond deze blauwe kleur wel gaaf. Ik heb deze in een maat XS en valt ruim zat. Het is een wat wijder model. Wel moet ik even wennen aan het kleine colletje. Vind ik wat strak zitten. Maar zal misschien komen omdat ik dat niet gewend ben.

Grijze flared

Onder de blauwe trui draag ik flared broek in het grijs. Met al die kleuren is een item waar je het mee kan combineren wel fijn. Ik dacht: een grijze flared kan dan best handig zijn. Deze rekt wat mee dus dat zit super fijn. Ik heb de broek in een maat S. Ook hier zitten leuke splitten onderaan. Een broek die ik met veel items kan combineren. Deze broek hebben ze in meerdere kleuren zag ik.

Grijs shirt

Hoe stoer is dit grijze shirt?! Een oversized grijs shirt met een beetje een verwassen effect. Zo’n shirt is altijd handig en leuk om te hebben. Kan overal op en onder. Dit soort shirts vind ik helemaal geweldig. Lekker stoer maar met een blazer weer netjes. Dit is een maat XS en valt ruim genoeg. Lekker oversized dus.

Leren flared

Onder het shirt draag ik een zwarte leren flared broek. Deze broek is tè leuk. De broek is van leer maar aan de binnenkant is deze lekker zacht. De pijpen zijn onderaan wijd en hebben een split. Deze broek heeft alles wat een broek moet hebben, haha. Ik ben er helemaal blij mee! Zo veel op te combineren. De broek heb ik in een maat 36 en past net…. Er zit niet veel stretch in. Handig om rekening mee te houden.

Roze trui

Dan weer terug naar kleur. En dat is wel te zien met dit roze truitje. Dit zijn van die truitjes die ik in het begin van de lente graag draag. Het is nog wat koud voor een blouse of een shirt maar te warm voor een dikke trui. Dit soort tussentruitjes vind ik heel fijn. Kunnen mooi in je broek en hier staan veel kettingen ook gaaf op. Dit roze kleurtje knalt lekker. Een maat S valt prima. Het is een lekker stretch stofje. Misschien handig om te weten (ik heb er namelijk overheen gelezen). Er zit schoudervulling in bij deze top. Valt misschien niet gelijk op, haha.

 

NA-KD items

Gele trui

En nog meer kleur: geel! Een kleur die ik niet snel draag maar wel super vrolijk en leuk is. Deze gele top lijkt op de roze maar is nog heel iets dunner en bevat geen schoudervulling. Deze top heeft leuke details aan de mouwen en kraag. Ook dit is een maat S en valt prima. Lekker een rekkend stofje. Wel even kijken wat je eronder draagt. De top is ietwat doorschijnend.

NA-KD items

NA-KD items

Helemaal blij met deze NA-KD items met veel kleur. Lekker vrolijk en dat past ook wel bij mij. Shop lekker met korting bij NA-KD met de kortingscode!

NA-KD items

Welk NA-KD item zou jij ook shoppen? 

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *