NA-KD outfits – spijker jumpsuit & rode trui-

NA-KD outfits

Hoi! Ik heb al twee eerdere outfit posts gemaakt met items van NA-KD fashion. Ik begin steeds een grotere fan van hen te worden. Wat een mooie items hebben ze daar! In deze post heb ik weer twee leuke NA-KD outfits voor jullie. Helemaal met schoenen en al van NA-KD.

NA-KD outfits

Spijker jumpsuit

NA-KD outfits

Deze eerste outfit is gelijk zo gaaf. Ik zag op de site een spijker jumpsuit. Ik heb er al eentje met korte mouwen, maar dit pak is met lange mouwen. Ideaal voor de herfst en winter straks. Het is een beetje een spijker/grijs achtige kleur. Het pak voelt best zwaar aan, haha. Maar als je het aantrekt, voel je daar niet veel van. De pijpen lopen wat wijder uit en dat vind ik juist een mooi detail.

NA-KD outfits

Hierdoor lijkt het pak wat grover en vind ik er helemaal bij passen. Om de middel zit een mooie centuur. Hierdoor krijg je wat meer model in de spijker jumpsuit. Ik heb deze in maat 36 en die zit perfect. Het pak krijg je open door middel van knopen en een rits. Je stapt er dan als het ware in en daarna hijs je deze omhoog en doet je armen erdoor. Even een werkje, maar je wordt er vanzelf handig in, haha.

NA-KD outfits

Onder de spijker jumpsuit draag ik super toffe sneakers van NA-KD. Het zijn een beetje een soort suède zachte sneakers met een grove witte zool. Ze voelen super licht aan en zo lopen ze ook. De schoenen zijn wel wat stijf waardoor je je voet niet helemaal goed erin kan bewegen. Maar hopelijk gaat dit door het vele lopen erop beter. Ik heb de sneakers in maat 38 en deze maat heb ik eigenlijk meestal. Ze zitten goed.

Rode trui & skinny jeans

NA-KD outfits

De tweede NA-KD outfit is lekker al voor de herfst/winter. Truien zijn altijd fijn! Ik heb gekozen voor een rode trui die echt knal rood is. Love it! De trui heeft kleine gaatjes dus een hemdje of iets eronder is wel handig. Tenzij je lekker alles wilt door laten waaien, haha. De mouwen zijn wat wijder aan de onderkant. Een beetje van die pof mouwtjes. Echt heel erg schattig! De trui kriebelt wel een beetje. Maar met een hemdje eronder is het wel te doen. De maat is een XS en zit prima.

Onder de trui draag ik een skinny jeans van NA-KD. Het is een hele lichtblauwe variant. Voor de zomer en lente is deze natuurlijk hartstikke leuk, maar in de herfst en winter draag ik deze ook net zo lief, haha. Maakt mij niet uit. Het is een high waisted model. De lengte is net op mijn enkels en heeft wat kleine rafeltjes daar onderaan. Echt heel leuk!

NA-KD outfits

Ik heb deze jeans in maat 38 en dat was maar goed ook. Normaal heb ik ook altijd iets van 36 of 38. Maar ik kwam hier maar net in zullen we maar zeggen… Misschien een dikke kont?? Haha. Gelukkig zit er heel veel stretch in de broek waardoor deze mooi aansluit en lekker soepel is.

En natuurlijk draag ik onder deze outfit ook weer de gave sneakers. Een hele leuk herfstlook!

NA-KD outfits

Ik ben heel erg blij met alle items! De kwaliteit van de kleding is echt goed, dus ik ga hier lang plezier van hebben. Ik hoop dat je deze NA-KD outfits leuk vond en ik ben wel benieuwd welke jouw favoriet is. Laat een reactie achter!

Haha soms moet je even gek doen.

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *