NA-KD looks- jurkje & schoenen

Hoi! Daar is weer een outfit post met items van NA-KD ! Ik heb vier hele toffe items ontvangen en ik ben soooo in love en heb dan ook weer NA-KD looks klaar staan voor je. En dan vooral met de schoenen. Die zijn zo gaaf! Met de schoenen heb ik dan twee NA-KD looks gemaakt. Ik ben benieuwd welke jij het leukste vindt!

NA-KD looks

Dat ik een fan ben van de kleding van NA-KD is al duidelijk als je mij al een tijdje volgt. De items zijn echt van mooie kwaliteit en staan gewoon leuk. Online bestellen is toch vaak een gok, maar bij NA-KD vallen eigenlijk alle items wel goed. Oké, soms had het wel iets strakker of wijder gemogen, maar over het algemeen valt de kleding top.

Chunky sneakers

En deze keer heb ik niet alleen kleding, maar ook sneakers! Ik heb namelijk een super toffe sneaker met panterprint uitgezocht. Ik zag bij de van Haren dat ze daar Fila schoenen hadden die hier erg op lijken. Ik wilde die sneakers namelijk graag en zag toen deze bij NA-KD voorbij komen. Die wil ik!

NA-KD looks

Ze vallen op zich wel wat klein moet ik zeggen. Ik heb een maat 38, maar hou niet veel over. Mijn zooltjes (speciaal voor mijn voeten aangemeten) passen er niet in. Helaas…. Erg lang op deze sneakers lopen gaat dus niet lukken. Maar voor zo erbij zijn ze echt super leuk!

Een fijne jeans en vestje

NA-KD looks

En dan heb ik dus met de sneakers twee NA-KD looks gemaakt. De eerste is echt een ‘ Merle outfit’. Een fijne jeans en leuke top erop. Daar loop ik het liefste in. De jeans zit echt zoooo fijn. Ik heb deze in maat 38 (heb ik van alle NA-KD broeken en die zitten gewoon goed). Ik heb er wel een riem om, omdat hij na een tijdje lopen iets gaat afzakken. Komt omdat er veel stretch in zit.

Het is een beetje een licht grijze jeans met een zeer duidelijk verwassen effect. I love it! En een hoog model. Moet ik nog meer zeggen?! Haha. Daarop draag ik een knal rood vestje. Yes, I love red. Een vestje of iets had ik nog niet echt. Deze moet je aan de zijkant strikken ( was even een gepruts voor mij… snapte eerst niet hoe ik dat ding moest strikken, haha). Maar het is gelukt!

NA-KD looks

En ik vind het vestje echt heel leuk. De stof is al wat dunner, dus voor het tussenweer dat eraan komt, is deze heerlijk. Het vestje heb ik in een maat xs, omdat ik bang was dat deze bovenaan anders wijd zou vallen. De maat is nu prima.

Spijkerjurkje

Het laatste items is misschien wel het schattigste item! Een spijkerjurkje. Ik ben dol op dingen van spijkerstof. Zo heb ik al een spijkerpak en veel spijkerjasjes. Een spijkerjurkje had ik nog niet. En deze is soooo cute. Ik heb het jurkje in een maat xs. Bij de mouwen zit deze wel wat strak, maar verder helemaal goed.

NA-KD looks

NA-KD looks

De lengte is fijn en door het riempje in het midden kun je wat taille creëren. Ja, heel blij mee! En zeker met die leuke sneakers eronder. Laat het mooie weer maar komen.

NA-KD looks

Welke van de twee NA-KD looks vind jij het leukst? Of welk item zou jij ook wel willen hebben? Laat een reactie achter ! 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *