NA-KD items – jurkje, rok, jeans & sneakers

Hoi! Op vakantie kreeg ik een mail van NA-KD. Nieuwe items in da house. Of ik weer een kijkje wilde nemen. Maar zeker! Ik scoorde weer wat toffe nieuwe NA-KD items. In deze post deel ik ze met je en natuurlijk is mijn kortingscode merleh20 voor 20% korting weer 48 uur geldig. Shop ze!

NA-KD items

Jurkje

Om nog lekker in de zomerse sferen te blijven heb ik een fijn jurkje gescoord. Dit panterprint jurkje (althans, ik vind de print daar het meeste op lijken) is lekker dun. Door de lange mouwen zou je denken: mmhh misschien wat warm voor deze dagen… Dat valt reuze mee door de dunne stof.

Het is een wat losvallend jurkje. Ik heb een maat 36 en deze valt wijd genoeg. Er zit niet super veel vorm in. Alleen aan de bovenkant. Het decolleté is ook wel aan de lage kant moet ik zeggen. Wel een mooi detail aan het jurkje. Een fijn jurkje voor een mooie zomeravond.

Rok

Dan nog een fijn zomeritem. Een lange rode rok. Of zoals ik de rok noem: mijn roodkapje rok, haha. In mijn vorige NA-KD items post zag je dat ik dit rokje al scoorde in het blauw. Deze was alleen wat korter. Ik zag ook dat er dus een lange variant is. Handig voor de zomeravonden of voor op mijn werk op school.

NA-KD items

Dit is ook net als het andere korte rokje een wikkelrok. Deze kun je dus zelf om je middel wikkelen en hierdoor zo strak aantrekken als jij wilt. Echt ideaal vind ik dat. De rode kleur is echt super mooi en gaaf.

NA-KD items

De rok heb ik in een maat 36 en past perfect. De lengte is erg leuk en de rok is lekker zwierig.  De combi met de crop top (die ook van NA-KD is) is super leuk. Een fijn zomerlookje.

Jeans

NA-KD items

Het mooie weer is ooit weer over. Dan worden de dag korter en iets kouder. Een toffe jeans is dan weer fijn om te hebben. Ik zag deze straight leg jeans bij NA-KD. Er zitten gaten bij de knieën en de jeans kleur vind ik zo mooi. Een stoere jeans die super mooi aansluit.

Ik ben fan van de jeans van NA-KD en heb er dan ook aardig wat. Maat 36 zit mij eigenlijk altijd goed. En zo ook deze jeans. Het is een fijn hoog model en de lengte is mooi lang. Ideaal om deze met crop tops of andere shirts te combineren.

NA-KD items

Sneakers

En dan het laatste items en mijn favoriet van deze NA-KD items: sneakers! Deze sneakers schreeuwen vrolijkheid en gezelligheid met de leuke kleuren. De sneakers zijn lekker hoog en hebben een hele dikke zool. Hierdoor zijn ze lekker stevig. Wel zwaar aan de voeten, haha.

NA-KD items

Thijs zei al: ‘de grote boten aan je voeten, ik hoor je van een kilometer al aankomen’. Haha, even wennen dus. Maar deze sneakers zijn té leuk. Met alles leuk te combineren. Maat 38 en ze zitten prima. Yes, heel blij met deze stappers.

NA-KD items

Dat zijn dan de NA-KD items weer. Laat de zomer nog maar even duren hoor. Ach en daarna is het tijd voor de mooie jeans. Ook een leuk vooruitzicht.

Welk item is jouw favoriet?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *