Mijn winterschoenen & de trends

Hoi! De winter en herfst hebben zijn intrede gedaan. Daar horen nieuwe truien en jeans bij. Maar naast nieuwe kleding, trekt men ook vaak andere schoenen aan. Ik loop het liefst het hele jaar op sneakers. Zitten altijd goed en fijn en zijn overal mee te combineren. Toch kunnen sneakers wat fris zijn in de winter. Ik laat jullie mijn winterschoenen zien.

Mijn winterschoenen

mijn winterschoenen

Naast sneakers draag ik dus ook andere schoenen in de winter. Ik heb snel koude voeten dus een wat hogere schoen is best een uitkomst, haha. Op internet en in winkels zie ik zoveel toffe nieuwe winterschoenen. Ik moet zeggen dat mijn schoenen die ik nu heb nog prima mee kunnen met de trends van dit seizoen. Als ik kijk bij Schoenenwinkel Donelli zie ik veelal stoere boots, kleine laarsjes en lange laarzen.

Veterboots

Mijn laarzen die ik in de kast heb, passen hier prima bij. Het liefst draag ik mijn zwarte veterboots. Deze boots passen echt overal onder. Van dit soort laarsjes zie je al een lange tijd tijdens de wintermode. Ook dit seizoen zijn ze weer van de partij! Ik vind ze super leuk. Vooral onder een flared pants vind ik ze top.

Bruine boots

mijn winterschoenen

Ook draag ik mijn geliefde bergschoenen (zoals ik ze noem) graag in de winter. Dit zijn goede en stevige schoenen. Nee, het zijn geen echte Timberlands maar ze komen aardig in de buurt. Deze bruine schoenen staan super onder een jeans moet ik zeggen. Of onder een jurkje om deze stoerder te maken. Bruin/beige is helemaal in deze winter. Deze schoenen passen daar perfect bij!

Cowboyboots

mijn winterschoenen

Om door te gaan in de bruine tinten: mijn beige cowboyboots zijn mijn nieuwste aanwinst! Cowboylaarzen zijn al meerdere winters in. Dit seizoen ben ik pas overstag gegaan om ze te scoren. Geen idee waarom. Vind dit model schoen al lange tijd leuk. Nu de lichte kleuren in de winter ‘hot’ zijn heb ik dit paar cowboy boots gekocht. Love it! En een lange laars is ook wel lekkerder warm.

Witte laarzen

Daar kwam ik achter toen ik vorige winter deze witte laarzen een aantal keer had gedragen. Lekkere warme kuiten krijg je hierdoor, haha. Dat is ook wel eens prettig. Dit model zie je ook dit seizoen veel. Met een suède look zie je ze ook veel. Het merk Via Vai heeft bijvoorbeeld heel veel toffe suède schoenen. Echt super leuk! Wit is wel een besmettelijke kleur. Deze laarzen draag ik vaak naar een feestje of een avondje uiteten. Maar helaas…. helemaal wit zijn ze niet meer.

Enkellaarsjes

Mijn zwarte enkellaarsjes met een klein hakje draag ik vaak in de winter naar een feestje of met de feestdagen. Deze laarsjes heb ik al een tijdje maar draag ik dus niet heel vaak. Al vind ik dit soort enkellaarsjes wel heel cute. Ik zie bijvoorbeeld hele leuke Via Vai laarzen bij Donelli online staan.  En ook mijn zwarte laarsjes met gouden gespen draag ik wat minder. Ze zijn nog steeds super leuk maar vind mijn andere winterschoenen leuker.

Voor mijn gevoel blijven de winterschoenen meerdere seizoenen ‘in’. Je ziet modellen van een aantal jaar geleden nu nog steeds. Misschien in een iets andere kleur of andere stof. Maar het idee blijft hetzelfde. Op zich wel fijn, zo blijf je altijd bij.

Wat zijn jouw favoriete winterschoenen?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *