Kersoutfit voor dit jaar !

Hoi! Mijn kerstoutfit voor dit jaar is al klaar! Nog nooit ben ik al zo snel geslaagd voor een kerstoutfitje. Ik laat jullie graag mijn lookje zien en waar dit jurkje vandaan komt. Het is namelijk een goeie budget tip moet ik zeggen. Mijn kerstoutfit voor dit jaar!

Kerstdagen

Met de kerstdagen vind ik het altijd leuk om een nieuw outfitje aan te doen. Meestal een leuk jurkje. Het is vaak iets wat je alleen met de feestdagen aan doet. Eerder kocht ik vaak iets wat ik daarna ook nog aan kon. Een nette broek met een blouse of een zwart jurkje. Dat kan altijd.

Sinds vorig jaar heb ik de glitters ontdekt met kerst. Love it! Vorig jaar had ik een zwart glitter jurkje. Iets wat ik de rest van het jaar niet echt heb aangehad. Deze is met een samenwerking binnengekomen. Dus op zich vind ik dat dan niet zo erg. Het jurkje wilde ik eigenlijk deze kerst ook weer aan. Maar ergens kriebelde het…. Ik wil stiekems iets nieuws aan deze feestdagen.

We vieren eindelijk, zoals het er nu naar uit ziet, Kerst zonder Corona maatregelen. Dat is wel een feestje waard denk ik zo. De feestdagen breng ik weer met veel familie door. En op school zullen we waarschijnlijk eindelijk eens een kerstdiner hebben met de kids. Genoeg redenen om een nieuwe kerstoutfit voor dit jaar te scoren.

En dat is mij gelukt bij de Only. Ik was vorig weekend met moeders in de stad en liep tegen dit jurkje aan. Of eigenlijk moet ik de credits aan moeders geven. Dit hield het jurkje omhoog en zei: ‘Merle waarom moet ik hierbij aan jou denken’. En dat is ook zo. Ik ben de laatste tijd helemaal in to paars. Zo heb ik voor mijn verjaardag een paars jurkje van Thijs gekregen (zelf uitgezocht, haha). Helemaal dol op deze kleur.

Kerstoutfit voor dit jaar

Dus mijn kerstjurkje is ook paars! Een paars glitterjurkje. Hoe leuk is deze?! Het is een strak modelletje. Ik heb een maatje groter gedaan dan normaal. Voelde ik mij iets fijner in. Het is een wat dunner stofje en je ziet ‘ alles erdoorheen’ zeg maar. Even goed uitkijken met ondergoed.

Ik draag mijn fleece panty eronder. Dat is lekker warm. Mocht ik het toch nog erg koud krijgen, dan kan ik mijn zwarte oversized blazer erop dragen. Vallen wel de leuke pof mouwtjes weg. Maar dan moet ik het maar snel warm krijgen, haha.

kerstoutfit voor dit jaar

En nu komt het mooie. Dit jurkje zou ik niet snel in het dagelijks leven dragen. Dus een duur jurkje zou zonde zijn. Dit feestelijke jurkje kostte 30 euro. Dat is nog eens leuk voor de feestdagen dacht ik zo. En wie weet heb ik nog een keer een ander feestje waar ik dit jurkje aan kan. Dan is 30 euro nog een mooi bedrag voor een feestdagen jurkje.

kerstoutfit voor dit jaar

Mijn sieraden heb ik ook al uitgezocht en zo is mijn kerstoutfit voor dit jaar al helemaal af! Laat de feestdagen maar komen. Dus mocht je nog een budget jurkje willen die er super mooi uitziet en prima te combineren is. Ren naar de Only.

Wat vind jij van het jurkje?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *