Joggingbroeken van Femme Luxe – chill de deur uit-

Hoi! Af en toe is het gewoon heerlijk om een joggingbroek dagje te hebben. Ik moet je zeggen dat ik die niet heel vaak heb. Ja, als ik ziek ben, dan lig ik vaak in een chille joggingbroek en slobbertrui op de bank. Verder heb ik vaak ‘s avonds na het douchen een chille outfit aan. Maar een hele dag in joggingbroek? Dat zou ik niet snel doen. Of nu toch wel met deze chille joggingbroeken van Femme Luxe?

Chille joggingbroeken van Femme Luxe

joggingbroeken van Femme Luxe

Met deze super chille joggingbroeken zou ik nog de straat op gaan joh. Ik ben helemaal niet zo van: ‘in mijn chille outfit de deur uit gaan’. Nee, dan zou ik toch even snel een jeans aantrekken. Mijn vriend moet daar altijd om lachen. Hij stapt gerust de deur uit in zijn joggingbroek om boodschappen te doen.

Tegenwoordig is dat ook helemaal niet zo raar en zie je dat steeds vaker. De setjes: joggingbroek met bijpassende trui zijn ook helemaal hot. Het is zelfs het nieuwe modebeeld.

joggingbroeken van Femme Luxe

Grijze joggingbroek

Laat ik nou met deze twee chille joggingbroeken van Femme Luxe daar wel een beetje aan meedoen. Ik heb daar twee hele fijne joggingbroek gevonden. Met deze broeken ga ik wel een boodschap doen. Zo ogen best wel als een fashionable broek!

Mijn favoriet van de twee joggingbroek is wel de grijze. Deze broek zit echt zoooooo chill. Hier wil ik in wonen, haha. Het is een wat dikkere joggingbroek. Lekker voor de koudere dagen. Bovenaan zit een band elastiek en onderaan bij je enkels is de broek ook wat smaller.

Hierdoor krijg je een erg leuk model joggingbroek. Ik heb zelf maar twee joggingbroeken die ik thuis aan heb. Eentje met het hoofd van Simba van The Lion King erop en de ander hebben de drie hoofden van de Whatts App aapjes erop. Niet echt materiaal om zo even mee de deur uit te stappen.

Fearless Femme shirt

Met deze grijze joggingbroek vind ik dat wel kunnen. Ik draag deze broek in een maat M en hij valt ruim zat. Lekker chill. Het t-shirt wat ik erop draag, is ook van Femme Luxe. Er staat op: Fearless Femme. Een stoere tekst in een sierlijk lettertype.

Een shirt om met zo veel dingen te combineren. Ik heb deze in een maat M binnen gekregen (na mijn idee had ik toch echt een S besteld.. maar goed). Een beetje oversized is zeker niet erg. Het enige nadeel is dat het shirt zo lang is. Hij komt over mijn kont. Het lijkt bijna een mini jurkje, haha. Maar in een broek dragend is het prima te doen.

Zwarte joggingbroek

joggingbroeken van Femme Luxe

Het t-shirt draag ik ook graag op de andere joggingbroek van Femme Luxe. Dit is een zwarte joggingbroek. Ik heb gewoon geen zwarte joggingbroek in mijn kast. Best wel handig om te hebben. Er loopt een leuke lijn over het midden van de pijpen. Geeft een gaaf effect.

Ook deze heb ik in een maat M, maar deze broek zit echt wel strakker zeg. Voor mij zelfs te strak. Het lukt mij om de broek aan te krijgen, maar fijn bewegen is een uitdaging…. Het kruis vind ik ook een beetje vreemd zitten. Nee, qua pasvorm is dit hem niet echt. Ik zou deze zeker twee maten groter bestellen.

joggingbroeken van Femme Luxe

Ik denk dat deze broek wel strakker hoor te zitten en dat is ook helemaal leuk. Maar dit is te strak voor mij. Helaas. Gelukkig is de grijze broek een groot succes en kan ik daar lekker in chillen.Β Het t-shirt is ook een gave toevoeging. Deze kan leuk op de joggingbroek, maar ook op jeans.

Op de site van Femme Luxe staan nog veel meer leuke joggingbroeken en andere loungewear setjes. Het is nu echt de tijd van het jaar om met een dekentje op de bank te zitten in een fijn loungewear pakje. Ik hou ervan!

Ga jij wel eens boodschappen doen in een joggingbroek?

* dit artikel bevat een samenwerking*Β 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *