Femme Luxe post- chill setje & joggingbroek

Hoi! Het is weer tijd voor een nieuwe Femme Luxe post. Misschien niet geheel onbekend, maar ik ontvang wel eens items van hen. Voor de Brexit ging dit een stuk makkelijker kan ik je melden. Eind december kreeg ik nog een leuk pakket binnen met fijne items. Daarna was het even prutsen. Iets met invoerrechten? Kijk in deze Femme Luxe post of het is goed gekomen.

Femme Luxe post

Het is niet helemaal goed gegaan denk ik. De eerste keer toen ik vier items heb besteld, kwam er een mail met invoerrechten. Die wilde ik niet betalen en was gelukkig ook niet de bedoeling. Van Femme Luxe kreeg ik een mail dat ik opnieuw vier dingen kon uitzoeken. Helaas waren de dingen die ik eerst wilde niet allemaal meer in mijn maat.

Ik zocht dus andere items uit. De tweede poging ging beter. Ik kreeg geen mail met invoerrechten en het pakketje lag ineens bij mij op de stoep. Echt fijn dat het zo kan.

Het pakket open makende kwam ik er al achter dat er toch wat mis is gegaan…. Er zaten maar twee items in. En het grappige was dan wel: één setje is wat ik de eerste keer had gevraagd en een joggingbroek die ik tijdens de tweede bestelling erbij had zitten. Een leuke mix & match.

Joggingbroek

Wel een beetje jammer dat andere items er niet bij zaten. Laten we toch kijken naar deze items. Ik ben niet heel erg enthousiast kan ik je zeggen. First: joggingbroek. Die heb ik in een maat S en zit strak joh. Hij gaat aan en daar is het mee gezegd…. Bewegen gaat net.

Het is wel een hele fijne zachte stof en dat zit wel fijn. Er zitten leuke zakken op de broek, maar voel mij er net een dino door. Het is niet echt flatterend. Je krijgt er dikke benen van vind ik. Het kleurtje van de joggingbroek is wel leuk. Maar qua model, nee niet mijn ding.

Femme Luxe post

Loungewear setje

Femme Luxe post

Dan het chill setje. Het is helemaal hot nu, om van die loungewear setjes te dragen. Ik koos voor een bordeaux rood setje: een broek en trui. Die broek is meer een legging te noemen. Deze zit super strak. Wel erg mooi hoor, dat wel. Het truitje zit ook strak. Mij iets te strak.

Femme Luxe post

Als loungewear setje heb ik liever dat het wat losser valt. Dat doet dit truitje echt niet. En hij is vrij lang. Ik houd een ‘ro’l stof over aan de onderkant. Verder is het stofje van het setje niet zo heel fijn. Hij kriebelt een beetje.

Plus: dit is niet een winter loungesetje vind ik. De stof is hier te dun voor. Het kleurtje is dan wel weer winters. Wel een fijn voordeel: er zitten zakken in de legging. Dat is altijd wel chill. De legging vind ik ook iets fijner zitten dan het truitje. Raar, maar het is zo. (hippemensjes)

Femme Luxe post

Helaas deze keer iets mindere items dus. Normaal zitten de loungewear items van Femme Luxe veel fijner. Pech gehad met deze denk ik. Volgende keer beter bij een Femme Luxe post.

Wat vind jij van de setjes?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

[shopsuite_snippet id=5491]

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *