Eigen Girls-Things sneakers -customised sneakers-

Hoi! Ik ben zoooooo blij met wat ik nu heb gekregen. Toen ik het pakket open maakte, sprong ik echt een gat in de lucht! Thijs was namelijk al een tijdje bezig met mijn verjaardagscadeau. Hij zei al de hele tijd: ja, het moet gemaakt worden. Het productieproces was vervroegd en ineens was het pakket er al. Ik mocht het vast open maken en vond daarin: Girls-Things sneakers!

Vervroegd verjaardagcadeau

Ik ben in november jarig. Haha en ja dat is dus nog wel ver weg. Maar Thijs zei al: maak het nou maar open, want in de lente en zomer heb je wat aan dit cadeau. Totaal geen idee wat het zou kunnen zijn, opende ik de doos. En toen begon het gillen, haha. Waahhh zo gaaf: eigen Girls-Things sneakers.

Girls-Things sneakers

Thijs was via TikTok een meisje tegen gekomen die customised sneakers maakt. Je koopt bij haar een wit paar Nike in en zij gaat deze helemaal beschilderen zoals jij het wilt. Thijs heeft dus het logo van mijn blog doorgestuurd en zij heeft deze dus op de sneakers gemaakt.

[shopsuite_snippet id=57f9]

Girls-Things sneakers

Daarbij nog wat andere versieringen en zo heb ik dus mijn eigen Girls-Things sneakers. Ik vind ze echt zooooo vet. En ja, deze ga ik deze lente/zomer aandoen. Hoewel ik wel bang ben dat ze vies gaan worden. Dat wil ik niet, haha. We zeiden al: dan doe ik er plastic zakken omheen. LOL!

De sneakers zijn gemaakt door Anouk van Customsbynouk.  En wat heeft ze dat netjes gedaan zeg. Het logo van mijn blog lijkt haast wel gedrukt. De kleur roze komt ook zo goed overheen met hoe het op mijn blog is. Wauw! Verder vind ik de roze accenten natuurlijk erg leuk en het is niet to much.

 Girls-Things sneakers

Daarbij is er nog een leuke zebraprint verwerkt. Ik hou van die print, dus super leuk! Nog twee kleine subtiele hartjes en dan is de sneaker verder wit. Ik vind dit ook genoeg aan de sneaker qua opdruk. Het had ook niet meer moeten zijn, dan was het gewoon te veel.

[shopsuite_snippet id=57fe]

Lente look

Girls-Things sneakers

Nu is het subtiel, maar zeker erg mooi. Dit is zeker een unieke sneaker kunnen we zeggen. Het fijn is dat deze wit is en ik deze zeker nog goed kan combineren hierdoor. Bij mijn boyfriend jeans met roze accenten staat deze natuurlijk helemaal leuk. Komt lekker overeen, haha. En dan mijn witte top van NA-KD erbij en ik heb een leuke lente look dacht ik zo.

Een vervroeg verjaardagcadeau waar ik super blij mee ben! Niet erg dat deze onverwachts eerder kwam. Zo heb ik er met het mooie weer nog plezier van. Wel voorzichtig mee zijn natuurlijk. Ik wil met deze Girls-Things sneakers nog lang rondlopen. Zo ben ik helemaal een wandelend reclame bord voor mijn blog.

Girls-Things sneakers

Wat vind jij van deze customised sneakers? En wat voor customised sneakers zou jij willen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *