Bruiloft outfit -jurkje van The Sting-

bruiloft outfit

Hoi! Vrienden van ons gaan trouwen. Of eigenlijk als deze post online staat, zijn ze al getrouwd, haha. Vrijdag 17 september was de trouwdag. Een hele mooie en feestelijke dag. Daar hoort dan ook een feestelijke bruiloft outfit bij. In deze post zie je de outfit die ik tijdens de bruiloft droeg.

Bruiloft outfit

Ik heb best wel wat jurkjes of andere nette items in de kast hangen. Maar toch…. Je beste vrienden gaan trouwen. Dan schaffen we voor die gelegenheid wat aan. Zo vind je altijd een reden voor een nieuw jurkje. Na lang zoeken heb ik dan een geschikt jurkje gevonden. Hier is al een hele shopdag aan vooraf gegaan met Jolynn. Zij is ook uitgenodigd en samen met Thijs behoren wij dan ook tot de daggasten. Dan mag je zeker wat leuks aan!

bruiloft outfit

Na de dag shoppen, waren we beide niet geslaagd. Ik heb daarna nog met andere vriendinnen een paar winkels gehad in Arnhem een paar weken later. Helaas nog steeds niks gevonden. Tot een paar weken geleden ik met mijn moeder in Doetinchem in de stad liep. Ik wilde namelijk niet een jurk die je echt alleen met een bruiloft aan doet. Het moet ook wel een jurk zijn die je daarna ook nog draagt. Op een ander feestje bijvoorbeeld.

The Sting jurkje

Daar is dit jurkje zeker geschikt voor! Bij The Sting hadden ze zo veel mooie jurkjes hangen. Lange of korte jurken en verschillende printjes. Ik heb verschillende printen en modellen gepast. En toen….. Moest er een keuze gemaakt worden. Even denken en ik was er eigenlijk wel snel uit. Het is een kort jurkje geworden met een soort vlekken print.

bruiloft outfit

Helemaal blij ermee! Dit jurkje is netjes maar ook gewoon leuk om ‘zo’ aan te doen. Met kerst zou ik dit jurkje bijvoorbeeld ook weer aan kunnen. Het heeft lange mouwen maar blote benen. Tijdens de bruiloft heb ik deze met blote benen gedragen. Mocht het kouder worden straks, dan kan hier ook leuk een panty onder. Qua kleur kan dat prima. De kleur van het jurkje is sowieso even wat anders dan ik gewend ben. Deze kleur bruin/oranje draag ik nooit. Het is eens wat anders.

bruiloft outfit

Het stofje van het jurkje voelt zo goed aan. Het is een beetje een glanzende stof. Super mooi! Een paar leuke laarsjes eronder en wat mooie sieraden erbij en de bruiloft outfit is compleet!

Wat vind jij van de bruiloft outfit?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *