ACDC outfit met nieuwe sandalen – Van Haren-

Hoi! Ik heb nieuwe sandalen gescoord bij de Van Haren. Ik loop in de zomer vaak op slippers of Birkenstocks slippers. Echte fijne en goede sandalen had ik niet echt.  Wel van die hele platte sandaaltjes, maar daar kan ik niet echt lang op lopen. Nu heb ik een paar goede sandalen, waar ik goed op kan lopen en ze zijn ook nog eens heel erg tof. Ik heb er gelijk een toffe look mee gemaakt: de ACDC outfit. Kijk maar mee!

Van Haren sandalen

Ik heb best wel smalle en kleine voeten. Dus vaak moet ik sandalen een maat kleiner dan mijn sneakers of andere schoenen. En dat klopt bij deze sandalen ook. Ik heb ze namelijk in maat 37, haha. Het zijn best wel stoere sandalen. Dat komt door de grote zool. Ik dacht eerst: dat is veel te hoog om lekker op de lopen.

Maar het was precies het tegenovergestelde. Door de hoge zool lopen de sandalen juist lekker. Het lijkt wel een beetje alsof de tussenlaag van kurk is. Heel erg gaaf detail. Verder zitten er elastieken banden over het midden van mijn voet. Hierdoor zit de sandaal goed strak om mijn voet.

Dat is voor mijn smalle en kleine voeten echt heel erg fijn. Zo schieten de sandalen niet uit. En kan ik er dus goed op lopen. De kleuren van de sandaal zijn wat neutraler en zo kan ik zo overal bij dragen. Echt ideaal. Ze zijn van het merk: Graceland. Dat merk zie je veel bij de Van Haren. En nu komt het leukste….. De sandalen kosten maar €24,95. Echt een leuke prijs voor deze sandaaltjes!

ACDC outfit

Ik ben er blij mee en heb ze gelijk gecombineerd met mijn ACDC shirt. En zo kwam de ACDC outfit tot leven, haha. Dit shirt heb ik laatst bij de The Sting gekocht en vond hem erg gaaf en stoer. Iets wat ik nog niet in mijn kledingkast heb. Het is een iets oversized shirt en dat is altijd leuk te combineren.

ACDC outfit

ACDC outfit

Ik heb het shirt met een schattig geel/wit gestreept shortje gecombineerd. Deze heb ik denk ik al wel twee jaar in mijn kast liggen misschien. Maar het is een ideaal shortje om te combineren. Ooit gescoord in de sale bij de Stradivarius voor 7 euro als ik mij goed kan herinneren. En heb er nog steeds plezier van!

ACDC outfit

Met mijn grove sandalen eronder maakt het de look nog wat stoerder. Ik vind het zeker leuk. Eens even wat anders dan mijn casual en lieve lookjes. De sandalen ga ik zeker veel dragen in de zomer . Goed te combineren en ze lopen fijn.

ACDC outfit

Wat vind jij van mijn ACDC look met mijn nieuwe sandalen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *