Maaltijden van Uitgekookt – review – 4 maaltijden voor €19,95!

Hoi! Vandaag een heerlijk artikel over: eten! I love food. Wie niet? Ik ben niet echt dol op koken. Nooit geweest ook. Ik zie het meer als noodzaak: als ik niet kook, is er geen eten op tafel. haha. Nu ben ik doordeweeks veel alleen en dan ga ik niet een hele uitgebreide maaltijd koken voor mezelf. Telkens maar eten bestellen is ook niet alles. Totdat ik de maaltijden van Uitgekookt tegenkwam. Ideaal voor de drukke student/werkende twintigers.

Uitgekookt maaltijdservice

maaltijden van Uitgekookt

Weer zo’n maaltijd service die maaltijden brengt en waar je weken lang aan vast zit? Nee joh, Uitgekookt werkt heel anders! Geen vast abonnement, vers bereide maaltijden en super veel keuze. Ik zal je het uitleggen, want ik kan je vast vertellen: ik ben enthousiast!

Uitgekookt maaltijdservice is een maaltijdservice met 100 % verse producten. Gezond en verantwoord eten dus. De maaltijden zijn vers en dus ook niet heel lang te bewaren. Je bewaart ze koel en kunt er dan heerlijk van genieten.

Even 4 minuten in de magnetron (of 20 minuutjes in de oven) en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel. En de keuze is groot joh! Elke week heb je wel keuze uit ongeveer 26 maaltijden. Gratis thuis bezorgd en geen abonnement. Je zit dus nergens aan vast. Mocht je wel wekelijks willen bestellen dan is dit mogelijk en kun je aan de bezorger jouw maaltijden voor de week erop doorgeven. Of gewoon via de site.

Uitgekookt heeft vaste bezorgdata bij jouw in de buurt. Dus houd daar rekening mee. Mijn maaltijden kwamen op dinsdagmiddag rond 15:00 uur. Ik heb vier maaltijden dus hoefde alleen maandag wat te koken. Voor de rest van de week had ik heerlijk eten.

De maaltijden bevatten 200 gram aan verse groente. Dan krijg je ook de nodige vitamines binnen. Ik heb de maaltijden in formaat: medium. Gewoon normaal dus. Voor de kleine eter is er een slag kleiner en voor de grote eter een slag groter. Ideaal!

Maaltijden van Uitgekookt

maaltijden van Uitgekookt

Je kunt kiezen voor de speciale actie: 4 maaltijden voor €19,95 . Dat is toch een mooi bedrag voor vier goede maaltijden. Ik koos vier heerlijke maaltijden uit op verschillende gebieden: Hollands en Werelds. Daarnaast heb je ook nog Vega en visgerechten en de keuze van de chef. Veel om uit te kiezen.

Mijn maaltijden

Voordat je de maaltijden aanklikt moet je eerst een dag kiezen waarop ze bezorgd worden. Dan kan je door naar het kiezen van de vier maaltijden. Ik koos voor spinazie, krieltjes en kibbeling. Voor een lekkere boerenkoolschotel met slagersworst, een pasta carbonara met kip en spinazie en tot slot bami met balletjes.

En ik kan je vertellen: ik heb echt heerlijk gegeten! De maaltijden proeven echt vers en zijn super lekker. De eerst maaltijd was de kibbeling. Yummy. Er zat zelfs een bakje ravigottesaus bij!

De dag erna at ik de boerenkool. Ook deze was erg lekker. Er zat jus bij en een lekkere slagersworst. Het velletje hiervan vond ik een beetje taai. Had hem er ook af kunnen halen natuurlijk, maar dat was gedoe.

maaltijden van Uitgekookt

De Wereld gerechten heb ik voor het laatst bewaard. Thijs wilde er ook graag wat van proeven. Dus deelden we de laatste twee gerechten: de pasta en de bami. En echt: die waren zoooo lekker! De pasta was lekker romig met malse kipstukjes. De bami had een ietwat pittig smaakje, maar was top. Lekker met satésaus en heerlijke balletjes.

maaltijden van Uitgekookt

Is dit een aanrader? Ja zeker. De maaltijden zijn echt super lekker. Voor €19,95 heb je al vier heerlijke maaltijden (check de keuze hier). Wel even kijken wanneer deze bezorgd kunnen worden. In het weekend betaal je extra kosten daarvoor. En houd er wel rekening mee dat de maaltijden gekoeld bewaard moeten blijven en je deze maar vaak 4 dagen ongeveer kunt bewaren.

Maaltijden van Uitgekookt zijn lekker gevarieerd en er zit voor iedereen wel wat tussen. Daarnaast zijn er ook maaltijdboxen te bestellen (even uit eten in eigen huis) en talloze bijgerechten, salades, fruit, toetjes en noem maar op. Zeker het proberen waard als je geen grote kookliefhebber bent of er weinig tijd voor hebt. Eet smakelijk!

Zou jij deze maaltijden eens willen proberen?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

[shopsuite_snippet id=54d2]

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *