Onze nieuwe woonkamer en decoratie

Hoi! In ons nieuwe huis is druk geklust. Niet echt door onszelf… Vrienden van Thijs en mij zijn erg handig en hebben onze muren van de woonkamer eens goed aangepakt. De muren zijn aangesmeerd en weer recht gemaakt. De muren zijn nu echt wit wit en op sommige muren zit een gezellig kleurtje. Daarna kon het decoreren beginnen. Dat vind ik leuk werk! Ik laat je graag het resultaat zien van onze nieuwe woonkamer en de decoratie.

Oude woonkamer

Before

Dennis en Ellen zijn bij ons twee volle weekenden bezig geweest. Het gedeelte slopen vond ik ook wel wat, haha. Ik heb geholpen met het behang eraf halen. Dat zag er echt niet meer mooi uit. Ik trok het er ook zo af. Daaronder verscheen de muur die aardig beschadigd was. Dennis heeft dit aangesmeerd en de muren zijn stukken strakker. Hierna kwam de witte verf erop. De muren zijn strak en wit. Een beetje kleur is ook wel leuk. Het behang dat de vorige bewoners hadden vond ik niet zo’n succes. Leuk maar niet ons ding

Tijdens

Zelf een kleurtje uitkiezen geeft toch je eigen twist aan het huis. Ik koos voor een licht groene/mint kleur. Genaamd: Sali. Op twee muren in de woonkamer is deze kleur aangebracht en dat ziet er zo gaaf uit. We krijgen veel complimenten over de kleur. Deze is echt heel tof en geeft sfeer in onze nieuwe woonkamer.

Onze nieuwe woonkamer

onze nieuwe woonkamer
After

De laatste dag dat de plinten er weer op kwamen heeft Dennis met Thijs een groot deel van de meubels terug gezet en wat dingen ingericht. Hier ben ik mee verder gegaan. Dennis heeft erg leuk inzicht in decoreren. De hoekjes die hij gemaakt had, vond ik erg leuk. Ook hebben we twee planten van Dennis en Ellen gekregen. Deze staan echt perfect in de woonkamer. Een beetje groen is wel leuk.

Op de muren wilde ik ook graag wat leuke dingen hangen. Niet al te veel maar toch is het meer geworden dan ik eerst dacht, haha. Ik zie zo veel toffe posters en schilderijtjes. Te weinig muren zal ik maar zeggen. Zo vind ik een canvas foto ook altijd erg leuk aan de muren. Misschien dat bewaren voor boven. Beneden heb ik gekozen voor drie posters die bij de groene kleur passen. Een groen blad, Home en een palmboom met busje. Dit vind ik erg leuk bij de groene muur.

onze nieuwe woonkamer

Dan heb ik ook nog mijn geliefde LA poster. Deze moest ook een plekje krijgen in onze nieuwe woonkamer. Bij de bank op een witte muur. Dan hangt er natuurlijk nog onze klok en ons whiteboard waar we dingen op noteren. Misschien nu wel vol genoeg?

Zwart, wit en goud

onze nieuwe woonkamer

Ik bedenk mij wel dat ik veel rechthoekige vormen aan de muur heb. Een ronde vorm of een ander figuur: een hexagon is ook wel leuk. Zo heb je net even wat anders. Misschien dat ik over een tijdje wel wissel, haha. Ik ben nu vooral verder qua decoratie op de zwart, wit en gouden tour. Dit vind ik wel gaaf bij het groen/mint passen. In de vensterbanken heb ik wat plantjes, beeldjes en kaarsjes staan. Alles gemixt in die kleuren.

En verder door de woonkamer ook wat gouden, witte en zwarte items. Love it! Ik ben vooral blij met mijn gouden vaas en daarin de pampas. Misschien niet iedereen zijn smaak maar zoals ze zeggen: smaken verschillen.

onze nieuwe woonkamer

Wat ik verder nog graag zou willen is een gouden panter beeld, haha. Ik weet het: oh zo fout. But I love it! Is nog wel een discussiepuntje tussen Thijs en mij kan ik je zeggen. Hij is er niet echt fan van…. En eigenlijk ook geen idee waar ik dat beest kwijt moet, haha. Het moet geen groot beeld zijn hoor, dat niet. Maar een kleintje. Leuk voor in een hoekje. Ach en zo vind ik nog meer vensterbank decoratie.

Mijn moeder en schoonvader gaan ook nog een tafeltje met epoxy gieten. Dit wordt ook in de stijl: zwart, wit en goud. Er komen ook lichtjes in. Super gaaf! Daar ga ik ook een mooi plekje voor zoeken. Genoeg leuke decoratie dingen om nog te wensen en mee te spelen.

onze nieuwe woonkamer

Voor nu ga ik genieten van onze mooie woonkamer. Deze is echt zo strak geworden, heel erg mooi!

Wat vind jij van onze nieuwe woonkamer?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *