Decoraties bij mijn vriend in huis -inspiratie artikel-

Hoi! Vandaag een interieur post. Ik ga je namelijk de decoraties bij mijn vriend in huis laten zien. Ik ben steeds meer in het appartement bij mijn vriend en ben de boel een beetje aan het decoreren daar. Eerlijk is eerlijk: dat is niet echt een ‘ mannending’ . Dus ik doe dat met alle liefde, haha. Kijk mee naar alle decoraties bij mijn vriend in huis.

Decoraties bij mijn vriend in huis

Thijs is niet zo van de tierelantijntjes in huis. Ik probeer er dan ook niet te veel neer te zetten. Het liefst houdt hij alles rustig en strak. Maar iets aan decoratie in huis is wel leuk denk ik zo. En ik vind zo veel toffe dingen voor in huis. Moet oppassen dat niet het hele huis dadelijk vol staat, haha.

(disclaimer: ik ben echt geen decoratie talent hoor, probeer maar wat). 

Nu heb ik het één en ander verzameld en dit heb ik allemaal een plekje gegeven in het huis van Thijs. Zo oogt het toch wat gezelliger (hoop ik, haha). Ik ben nog een beetje aan het kijken wat ik mooi vind en hij ook. Tot nu toe mag ik op deze manier mijn gang gaan, haha. Dit vinden we beide wel mooi.

Ik vind zelf plantjes en boeddha beeldjes helemaal leuk. Moet oppassen dat ik daar niet in door sla.  Verder vind ik roze items en een beetje dat bordeaux rood erg mooi. Dit zie je ook wel een beetje terug komen.

De vensterbank

Ik laat je geen foto’s zien van het hele huis, maar puur van de decoraties en dingen die we hebben staan. Ik begin met de vensterbank. Daar heb ik wat plantjes staan en een super schattig boeddha beeldje. Ook staat er vlakbij de vensterbank een grote plant in huis. Dit om wat stekkers en draden een beetje te verbergen, haha.

decoraties bij mijn vriend in huis

decoraties bij mijn vriend in huis

Boeddha en Bordeaux

Thijs heeft laatst bij de Action een erg leuk decoratie tafeltje gekocht. Het idee was om tijdschriften hierop kwijt te kunnen. Die liggen nu in een la. Dus heb ik er wat gezelligs van gemaakt, haha. En je ziet ook nog mijn favoriete kussen die op de bank ligt: Ik zit.

decoraties bij mijn vriend in huis

Thijs heeft ook nog wat deco inspraak gehad hoor. Hij heeft namelijk een gaaf schilderij uitgezocht en onze lamp in de woonkamer. Dat is wel zijn trots hoor.

Decoratie kast

En dan is mijn trots toch stiekem wel onze kast in de woonkamer. Hierin staan mandjes waar we rommeltjes en dingen in bewaren. En tussendoor ben ik met mijn ‘ deco kunsten’  aan de slag geweest.

decoraties bij mijn vriend in huis

decoraties bij mijn vriend in huis
Dit pistool vind ik zo tof! Eén van mijn nieuwste aanwinsten.
decoraties bij mijn vriend in huis
In de grote pot zit een vetplantje en de rest is nep.

decoraties bij mijn vriend in huis

Veel planten in huis zijn bij ons nep…. We zijn doordeweeks niet altijd thuis en plantjes gaan dood als ze geen water krijgen. Daar zijn we al snel achter gekomen – viooltjes kunnen niet 5 dagen zonder water, wahaha.- De grote plan kan wel een tijdje zonder water en heeft niet veel nodig. En vetplantjes en cactussen spreken voor zich lijkt me.

En dan wil ik je nog een leuk detail laten zien. Onze wc is ook erg gezellig met onze horen, zien & zwijgen aapjes! Buiten ben ik bezig met decoreren. Leuke plantjes aan het balkon. Of bakken die aan het balkon kunnen hangen met bloemen erin. Wat mij heel erg chill lijkt is een chillstoel of een hangmat + standaard op het balkon. Eens kijken of zoiets mogelijk is. Moet vast kunnen!

Dat zijn wel een beetje de decoraties bij mijn vriend in huis. Het wordt steeds meer ons plekkie zo. We zijn ook kamers aan het opknappen en klussen. Het droompaleis is bijna af, wahaha. En dan kan ik weer decoreren! Haha, nee, er komt straks één kamer en daar komt mijn kledingkast en wat ik maar wil. Daar kan ik lekker los gaan.

Voor nu vind ik het allemaal goed en gezellig in huis. En ach wie weet: als ik weer een gek pistool of aapje zie… Kan er vast nog ergens bij.

Wat voor decoraties heb jij vooral in huis?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *