Voor elke gelegenheid een parfum & sexy parfum

Hoi! Ik heb best wel wat parfums in mijn kast staan. Naast mijn kledingkast staat een doorzichtige vitrine kast. Hierin staan mijn nagelnagellakjes en op de bovenste plank al mijn parfums. Nu moet je niet denken dat ik tig verschillende flesjes heb. Maar wel wat verschillende ja. Ik wissel graag af. Voor elke gelegenheid een parfum. Plus een hele bijzondere sensuele nieuwe parfum….Een sexy parfum van nachtkastje.nl. Check de kortingscode en deze verleidelijke parfum!

Voor elke gelegenheid een parfum

Voor elke gelegenheid een parfum. Nu heb ik niet voor elk uitje dat ik maak een andere geur. Nee dat zeker niet. Maar ik heb mijn parfums wel een beetje ingedeeld voor verschillende gelegenheden. Ik laat je zien welke parfums ik op welke momenten het meest draag.

Alledaags

Hier vallen bijna al mijn parfum wel onder,haha. Lekker begin Merle… Nee, veel geuren zijn voor dagelijks gebruik. Dit zijn en beetje de geuren die goed lang blijven hangen. Vooral zoete geuren maar ook frisse geuren. Niet al te opvallend maar ze zijn aanwezig. Zo draag ik graag van NYC , 5th avenue. Deze geur is wel bijna op. Veel gebruikt dus. Ook Heat van Beyonce is een dagelijks gebruikte geur bij mij. Dan heb ik nog een luchtje van Newport, Pink Send. Deze kocht ik tijdens mijn vakantie op Tenerife. Dit is echt een fijne alledaagse frisse geur.

Een luchtje waar ik heel zuinig op ben is mijn ‘zelf gemaakte’ luchtje. Deze heb ik tijdens mijn vakantie op Curaçao gekocht. Ik heb zelf de geurnoten uitgezocht bij elkaar. Zoet dus, haha. Het flesje is al helemaal lief en leuk. Een mooie herinnering. Dan als laatste nog mijn luchtje van de Rituals. Ik heb van die kleine reis flesjes en dit is een luchtje die anders ruikt dan de rest. Dit lijkt meer een unisex luchtje. Niet zoet maar juist wat frisser en zwaarder. Best bijzonder en lekker.

Dagje thuis

Waneer ik vooral thuis ben wil ik altijd wel een luchtje op. Ik kies dan vaker voor één van deze geuren. Deze blijven minder lang hangen en zijn minder zwaar. Bijvoorbeeld Blush Delight van de Primark of Sunny Breeze van de Etos. Deze ruiken beide lekker zoet maar niet zo heftig. Dan heb ik nog een luchtje van de Kruidvat Rose n8 en een geurtje die ik al best lang heb: Mitsy. Deze komt uit Frankrijk. Vind hem eigenlijk niet meer zo lekker ruiken.

Uitje buitenshuis

Heb ik een uitje buitenshuis. Denk aan een verjaardag, dagje weg of ik ga uiteten of stappen dan gebruik ik vaak één van deze parfums. Dit zijn de meest uitgesproken geuren en blijven het langs hangen. Police is een fijn voorbeeld ervan. Lekker luchtig en zoet. Deze geur is altijd fijn. Ook s. Oliver So Pure is heerlijk zoet. En als laatste nog een ander geurtje van Rituals. Dit is echt een bekend luchtje. Wanneer je deze ruikt, ruik je Rituals. Heerlijk!

Seductive parfum

voor elke gelegenheid een parfum

Dan heb ik nog een nieuwe parfum die ik kan toevoegen aan mijn stash. Deze Seductive parfum van nachtkastje.nl. Deze parfum ruikt in een woord Sexy. Het is een niet al te zoete geur maar toch ruik je er heel iets zoets in. Dit is een wat zwaardere geur. En ruikt echt verleidelijk…. Ik vind hem heerlijk.

Via nachtkastje.nl scoor jij namelijk alles rondom het spulletjes op ‘sexy’ gebied. Denk aan speeltjes voor in de slaapkamer, sexy lingerie en drogisterij artikel. Waaronder deze parfum. Wanneer je deze parfum sprayt geeft deze ‘lokstoffen’ af naar je omgeving. Een spray is al voldoende. En de geur blijft de hele dag hangen. Super fijn.

voor elke gelegenheid een parfum

Wat doet deze parfum dan precies? In onze neusholte zit een heel klein orgaantje, genaamd: het orgaan van Jacobson. Dit orgaan is bedoeld voor het oppikken van bepaalde geuren en deze worden daarna doorgestuurd naar de hersenen Dit gebeurd allemaal onbewust. Er is veel onderzoek naar feromonen parfum geweest en zo bleek in een onderzoek dat wanneer vrouwen mannelijk zweet ruiken hun opwinding zal stijgen. Het onderzoek ging verder en uiteindelijk is er op een universiteit in Amerika bewezen dat synthetische feromonen in parfum leidt tot intiem contact met mannen.

Kortingscode

Klinkt allemaal spannend hoor ;). Een parfum om niet alledaags te gebruiken maar voor speciale momenten. Ook benieuwd geworden naar deze parfum of andere items van nachtkastje.nl. Met de code: Girls10 krijg je t/m 9 februari 10% korting op je bestelling. De parfum kun je HIER bestellen. Of kies voor een een hele sexy set met parfum, scheergel en een massagekaars.

Ik heb er een verleidelijke en fijne parfum bij. Voor elke gelegenheid een parfum, dat heb ik nu zeker. Ik wissel graag van geurtjes af zoals je ziet. Doen dit meer mensen?

voor elke gelegenheid een parfum

Heb jij voor bepaalde gelegenheden ook een bepaalde parfum?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *