The Ordinary huidverzorging collectie bij Douglas

Hoi! Me-time is belangrijk. Ik ga eerlijk zeggen dat ik dat te weinig doe. Ik ben altijd bezig en af en toe een grote rustpauze is niet verkeerd. Even lekker jezelf verwennen met een maskertje of fijne verzorgingsproducten. Heerlijk om te doen! Bij Douglas is er een nieuwe lijn: The Ordinary huidverzorging. In dit gastartikel lees je meer over deze vegan huidverzorging lijn!

Het revolutionaire huidverzorgingsmerk The Ordinary heeft in korte tijd de wereld en de sociale media veroverd. De producten zijn helemaal van nu: vegan, proefdiervrij, effectief en door combinaties volledig op maat te maken voor jouw huidtype. De producten bevatten geen parabenen en sulfaten en zijn hypoallergeen.

Dit alles voor een fantastische prijs-kwaliteitverhouding, omdat er geen onnodige ingrediënten, geurstoffen en reclamecampagnes zijn gebruikt. Ook de verpakking is minimalistisch gehouden, vaak in de vorm van apothekersflesjes met smaakvolle etiketten. Deze vormgeving is ook een hint naar de klinische technologie waarmee de producten gemaakt zijn. Integriteit en puurheid zijn essentieel voor dit awards-winnende merk: je krijgt gewoon wat je ziet, zonder overbodige poespas.

The Ordinary is toegankelijke en effectieve huidverzorging op maat

De huidverzorgingscollectie van The Ordinary is aangepast aan verschillende huidtypes, de onzuivere, oudere, droge en niet-egale huid. Bepaalde huideigen ingrediënten pakken specifiek een probleem aan zoal: niacinamide goed is tegen acne en hyaluronzuur hydrateert de huid en maakt deze voller. Retinol en peptiden helpen tegen huidveroudering en Alpha Arbutin tegen een vlekkerige huid. Vitamine C laat elke huid stralen.

Voor deze kostbare ingrediënten betaal je bij The Ordinary een minimale prijs, zodat je rustig kunt experimenteren. De bedoeling is dat je ‘s morgens en ‘s avonds je eigen routine vindt om je huid te reinigen, te activeren, te hydrateren en te beschermen. Je hoeft geen dure dag- en nachtcrèmes meer te kopen met overbodige en misschien schadelijke ingrediënten, maar gebruikt efficiënte combinaties die jouw huid nodig heeft.

The Ordinary huidverzorging

Volg je eigen Skincare routine met The Ordinary producten

Het lijkt lastig om een keuze te maken uit de verschillende flesjes en tubes van The Ordinary en de soms ingewikkelde namen. Hierboven staan al een paar belangrijke ingrediënten en hun werking. Het is handig om bijvoorbeeld op YouTube wat instructiefilmpjes te bekijken. Bij Douglas vind je een Skincare Guide waarop per huidprobleem duidelijk de belangrijkste producten en hun gebruiksvolgorde staan. Je gebruikt in principe dezelfde producten ‘s morgens en ‘s avonds met wat variaties.

[shopsuite_snippet id=57fb]

Eerst maak je de huid schoon, dan dep je een paar druppels serum op je huid voor activatie en hydratatie en je eindigt met een beschermende crème en/of olie. In de Skincare Guide vind je verder informatie over de fruitzuurpeelings van The Ordinary en hun gebruik. In de collectie zijn ook maskers, oogverzorging en heerlijke organische oliën voor huid en haar opgenomen en verder make-up. Denk aan primers of foundation en concealer in veel tinten. Bij elk product vindt je een uitgebreide beschrijving van huidtype, effect, gebruik, volgorde en ingrediënten.

The Ordinary huidverzorging

The Ordinary bewijst dat gewoon heel bijzonder kan zijn

Het idee is simpel maar geniaal: geen onoverzichtelijke cocktail van ingrediënten in één duur product, maar de meest effectieve stoffen apart en onderling combineerbaar tegen lage prijzen. The Ordinary is niet voor niets een wereldwijde hit en past volledig bij deze tijd: terug naar de natuur maar wel op een hoogwaardige manier en individueel toepasbaar. Je moet je er even in verdiepen, maar het is de moeite waard voor een zachte, egale en stralende huid.

En? Ga jij een lekker me-time momentje inlassen met deze producten?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *