De herfst- en winterkleuren van 2023/2024

Hoi! De herfst periode komt er nu toch echt wel aan. En daarna stromen we door naar de winter. Niet echt mijn favoriete seizoenen. Ik ben meer een lente-en zomertype. Maar ook de herfst en winter hebben zijn charme hoor. Je kan weer lekkere dikke truien aan en de vesten mogen weer uit de kast. Dat brengt mij bij de nieuwe herfst-en winterkleuren van dit seizoen. Ook wij hebben hier rekening mee gehouden op de markten waar we staan. Naast onze kaarten, sieraden en epoxy producten hebben we een rekje met leuke kleding naast de kraam. Check de kleding en mijn favoriete herfst-en winterkleuren.

De herfst-en winterkleuren

Om een super leuke gevarieerde kraam aan te bieden, hebben we dus een klein rekje kleding ernaast staan. Deze is nu drie markten meegeweest en we krijgen er leuke reacties op. En er word ook van geshopt! Een goed teken. We hebben er momenteel vesten, tops en truitjes aan hangen: onze size fits all. Altijd prettig want zo zit je niet te hannesen met maten en dingen. Vesten past toch vrijwel iedereen.  Maar welke kleur vesten en tops nemen we dan? Wat zijn de herfst-en winterkleuren dit seizoen? We gaan van felle kleuren en veel kleur naar rustige tinten toe.

Rustige tinten

Minimalisme het sleutelwoord deze herfst en winter. Veel rustige kleuren passen hierbij als zwart, wit, grijs, donkerblauw, chocoladebruin, beige, crème, camel en bosgroen. Veelal klassieke kleuren die overal mee te combineren zijn. Laten we nou deze kleuren in de vesten en truitjes hebben zitten. Een zwart of crème kleur vest kan bij veel outfits. Een must have item in je kast. Ik ben dol op dit soort kleuren. Altijd en overal mee te combineren.

Roze

Roze blijft ook deze herfst en winter! Yes, ik ben er helemaal dol op. Het is misschien niet meer de zoetsappige en felle Barbie kleur maar meer een zachte en warme roze kleur. Toch een iets opvallender roze kleurtje? Een vleugje perzik in de roze kleur zie je ook veel. Love it!

Paars

Oke, toch nog wat meer kleur: paars! Deze kleur gaan we veel zien naast de rustige tinten. Ons paarse vest is echt een knaller op je jeans met creme kleur shirt. Paars kan je outfit stijlvol en sjiek maken.

de herfst-en winterkleuren

Pastel

Pastel kleuren passen wel in het rijtje van de rustige tinten. Zo ga je veel lila, bleekblauw, perzik kleuren zien. Deze zachte kleuren zijn goed te combineren met elkaar. Zo ook onze glitter hemdjes.

En zo zijn er nog wel een paar kleuren die je veel gaat zien. Maar dit zijn wel mijn favoriete kleuren en deze kleuren zie je dus ook veel terug op ons rekje bij de marktkraam. Ben je benieuwd geworden naar onze marktkraam? Aankomende zondag (24 september) staan we op het Pleinenfeest in Gaanderen. Maar je kunt ook altijd een berichtje doen naar mij of naar onze webshop. Dan sturen we jouw favoriete item op!

de herfst-en winterkleuren

Onze marktagenda van ANNADESY:

Zondag 24 september – Pleinenfeest in Gaanderen 

Zondag 1 oktober – Braderie Kulturhuus de Vos in Westendorp

Zondag 28 oktober – Halloween markt in Dieren

Welke kleur ga jij veel dragen deze herfst/winter?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *