Watermeloen nailart

Hoi! Vandaag een Watermeloen nailart. Ik keek in de koelkast bij ons en zag nog een halve watermeloen liggen. Ik hou echt van watermeloen in de zomer. Heerlijk fris. Iedereen kent dat gevoel wanneer je een watermeloen eet en het sap langs je mond druipt, haha.  Het leek mij dan ook erg leuk om een watermeloen op mijn nagels te maken.  Lekker vrolijk om een beetje een zomers gevoel te krijgen. Ik maakte er een soort French Manicure watermeloen nailart van. Kijk mee naar de nailart!


Voor deze nailart heb ik 4 kleurtjes gebruikt:  Sephora (live in a dream) 2 nailart stripers van Art Deco en Catrice (nr. 39 Black To The Routes). Voor de stippen heb ik een kleine dottingtool gebruikt, mocht je die niet hebben dan kan een satéprikker ook.


Als eerst lak ik al mijn nagels roze.


Met de witte nailart striper maak ik een French Manicure. Hij hoeft niet te dun, mag wel wat dikker.


Met de groene nailartstriper maak ik nog een French Manicure. Deze gaat over de witte heen, zorg dat er nog wel een randje wit overblijft!


Met zwart en een kleine dottingtool maak ik de stippen van de watermeloen. Ik maak er telkens 3 naast elkaar. De rijen met stippen verspringen ook. Ze beginnen niet recht onder elkaar.


Dan een topcoat aanbrengen wanneer de stippen goed gedroogd zijn. Anders vegen ze uit over de roze lak en dat is niet mooi.


En dan zijn je nagels klaar om opgegeten te worden, haha. Zo zien ze er wel uit ;), om op te eten. Ik heb lichte kleuren gebruikt voor een frisse look. Ik krijg een zomers gevoel ervan.

Watermeloen nailart

Dat was de sappige nailart. Hij is makkelijk te maken en ziet er erg leuk uit.  Bedankt voor het lezen!

Ga jij ook een watermeloen op je nagels maken?

Liefs Merle

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *