Persoonlijke update: lunchen, stad, uiteten

persoonlijke update
persoonlijke update 

Hoi! Een persoonlijke update na de vakantie. De ‘gewone’ week is weer begonnen. Afgelopen week had ik weer stage. Alleen op andere dagen. Dinsdag had ik daardoor vrij. Ik ging die dag lunchen met een vriendin. Met mijn moeder ben ik in het weekend ook even naar de stad geweest en zondag hebben we een middagje besteed aan het zoeken naar een vakantiehuis voor in de zomer. En hoe sluit je dat af? Juist, met een etentje, haha.


Dinsdag ( 9 januari). Na een ochtendje bloggen ging ik lunchen met Karlijn. Lekker even bijkletsen. Ik had hier een wrap pizza. Super lekker!


Daarna nog even de stad in. Bij de The Sting vond ik deze leuke blouse. Stond best leuk onder mijn nieuwe jasje van de Stradivarius, maar het zat niet zo lekker. Toch maar niet gekocht. Haha, en ja ik kan goed een blij gezicht opzetten op een foto.


En toch scoorde ik bij een andere winkel nog wat leuks. Niet iets voor onder dat jasje hoor. Op mijn blog zie je snel wat ik scoorde ;).


Woensdag (10 januari). Ik heb van stagedagen gewisseld, omdat dat op stage beter uitkwam. Nu loop ik op woensdag en donderdag stage. Na mijn eerste stagedag na de vakantie kreeg ik van mijn moeder dit appje: ra, ra wat eten we? Kibbeling!


Donderdag (11 januari). Na twee dagen stage was ik wel even toe aan ontspanning. Ik keek mijn guilty pleasure: Love Island, haha. Wat een geniaal programma!


Vrijdag (12 januari). Een dagje voor de blog. Ondertussen keek ik op internet naar wat sieraden.


En lekker bloggen met chocolade en thee.


Zaterdag (13 januari). Jawel hoor, ik begin de ochtend met sporten. 15 minuten op de crosstrainer en wat buikspieren. Eens kijken hoe dat gaat.


Na een ochtendje achter de laptop even naar de stad met mijn moeder. Tussen het winkelen door even een koffiepauze. Latte macchiato karamel.


Goed geslaagd. Dat shirtje is super schattig met allemaal sterretjes en maantjes en vond ik voor 5 euro bij The Sting. Ik heb daar een leuke outfit post mee in mijn hoofd. En waarom die lijm?


Mijn broek laat namelijk los! De stukken achter mijn gescheurde delen in mijn broek laten los. Tja, Primark kwaliteit. Hopen dat textiel lijm werkt.


En we eten Kippie. Jeeeeej!


Zondag (14 januari). Ik krijg een lesje film bewerken in Premiere Pro van Thijs, hihi.


Daarna kwamen mijn schoonouders en schoonzusje. Eerst even lunchen. Mijn schoonmoeder had dit toetje voor mij. Jammie!


Daarna begon onze zoektocht naar een vakantiehuis in Kroatië.


Dat middagje sluiten we af bij de Chinees. Altijd lekker.


En van het toetje maak ik altijd een feestje, hihi.


Maandag (15 januari). Studiedag op stage. maar wel met een lekker saucijzenbroodje.

 

Dat was dan deze persoonlijke update. De week na de vakantie ben ik weer goed begonnen. Een gezellige lunch met Karlijn en een leuke middag met mijn moeder in de stad. Deze week heb ik ook veel voor mijn blog kunnen doen. Super fijn! En de vakantie voor de zomer is geboekt!!!!

Aankomende week heb ik weer stage en heb ik een koffie afspraak met iemand van een buurtsite van Doetinchem. Eens kijken wat dat brengt. Verder heb ik nog geen idee wat op de planning staat. We zullen zien!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

2 reacties

  1. Wat een hoop lekkere dingetjes weer! En leuk dat jullie een vakantie aan het plannen zijn. Ga je met jouw familie + schoonfamilie? Dat is een leuke combi, nog nooit gehoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *