Persoonlijke update: afspraak, bank kopen en lunchen

persoonlijke update
Persoonlijke update:Β 

Hoi! Dat was dan weer een week die best snel ging. Tijd voor weer een persoonlijke update met veel eten (oepsie). Afgelopen week had ik een leuke afspraak. Ik had stage en was een dagje ziek. Gelukkig ging het snel beter. Samen met mijn ouders zijn we weer op bankenjacht geweest en dit keer zijn we geslaagd! In het weekend heb ik geluncht met een vriendin en met Thijs veel outfit foto’s gemaakt. Veel kijkplezier en ik hoop niet dat je honger krijgt na deze persoonlijke update….


Dinsdag (16 januari). Ik had een afspraak en dacht: ik doe daarvoor mijn tuinbroek aan, hihi.


Om 12:00 had ik met Melisa bij Brood (een lunchroom in Doetinchem,) afgesproken. Ik zal vast wel een keer vertellen waarvoor dat was ;).


Daarna nam ik nog een video op en zette deze vast op de laptop.


Woensdag (17 januari). Na een zware stagedag kwam ik thuis en stond er lekkere pasta op tafel!


Donderdag (18 januari). Een dagje thuis op de bank in mijn onesie. Ik was heel moe en had buikpijn. Je kon die dag toch niet veel met die storm, bah.


Die dag kwam er wel een leuk pakketje binnen!


Vrijdag (19 januari). Een ochtendje rustig achter de laptop. Ik probeerde nog wat met mijn nieuwe videobewerkingsprogramma. Nog lastiger dan ik dacht….


In de middag ging ik mee met mijn ouders op bankenjacht. We zijn al een paar keer op pad geweest.


Maar komen weer terug bij Maron in Terborg. En weer ploffen, testen , staan en volgende bank.


En dan krijg je koffie/warme chocolademelk aangeboden en dan wordt het serieus.


We hebben een bank gevonden! De kleuren, stof, lengte , echt alles konden we zelf samenstelling. Nog best een klus, maar het is gelukt! Over 6 weken komt onze nieuwe bank binnen.


Zaterdag (20 januari). Ik heb samen geluncht met Joanne bij Brood. Een nieuwe zaak in Doetinchem. Ik schreef daar gelijk een artikel over voor Stadsblogger.Β 


En dit lekkere toetje konden wij niet weerstaan, haha. De chocolade droop er ook echt zo uit!


Joanne bleef nog even bij mij thuis kletsenΒ  en toen was het al weer etenstijd. Thijs kwam en Joanne bleef ook eten. Altijd gezellig en Kippie hebben we genoeg, haha.


Zondag (21 januari). Met Thijs op pad naar zijn ouders. We moesten met mijn auto, want zijn auto had een lekke band :(. Die kon de volgende dag pas gefixt worden.


Bij mijn schoonouders hebben we koffie gedronken en geluncht. Mijn schoonmoeder had bagels, daar hebben we roomkaas en rucola tussen gedaan. Super lekker !


En op de terugweg hebben we outfit foto’s gemaakt. Best veel, dus ik kan weer even vooruit ;).


Thuis thee drinken met mijn ouders. De jongens keken voetbal en ik was bezig voor mijn blog.


Daarna hadden we allemaal zin in pizza. In Zelhem zit een nieuw Italiaans restaurant. Daar zijn we heen gegaan. Kijk nou hoe vet dit eruit ziet?!


En de pizza’s waren echt heel lekker!


En een lekker Oreo toetjeeeee.


Maandag (22 januari). Een dagje voor de blog. Drie artikelen geschreven en een video bewerkt. #goedbezig.

 

En dat was dan deze persoonlijke update weer. De bank die we gekocht hebben, is echt heel gaaf! Ik kan niet wachten tot deze er is. De lunchafspraak met Joanne was super gezellig en fijn dat we bij gekletst hebben. Met Thijs was het ook een gezellig weekend. Aankomende week heb ik weer stage en verder nog niet echt plannen. We zien volgende week wel weer wat ik gedaan heb bij een nieuwe persoonlijke update !

 

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *