Foodtruckfestival video (Achterhoek)

foodtruckfestival

Hoi! Het foodtruckfestival in de Achterhoek. Jawel mensen: in de Achterhoek hebben we ook een foodtruckfestival! Super leuk! Vrijdag 7 juli ben ik daar samen met mijn ouders heen geweest. Het festival was in Braamt en dat is denk ik 2/3 kilometer van ons huis, dus dat was super fijn! Op vrijdagavond zijn we er heen geweest. We zijn er rond etenstijd heen gegaan, want ja… FOODtruckfestival. Er is natuurlijk veel te eten daar. Dat hebben we daar dan ook gedaan. In deze video neem ik jullie mee naar het festival en zie je hoe leuk het is opgezet en wat ik allemaal heb gegeten.

Via Facebook had ik al gezien wat, waar, hoe en wanneer het foodtruckfestival was. Vrijdag 7 juli t/m zondag 9 juli staat het festival in Braamt. Dit is super dicht bij ons huis. Nice! Samen met mijn ouders ben ik dus vrijdagavond daar heen geweest. We hadden trek, dus dat kwam goed uit! Er stonden namelijk super veel trucks met veel lekker eten! Zo veel keus, zo veel lekkers, ik keek mijn ogen uit, haha.

De aankleding was ook zo leuk. Overal lampjes, gezellige stoelen, beelden en noem maar op. De trucks zelf waren natuurlijk ook heel erg leuk aangekleed. Er werd ook aangeven dat je zelf een picknickkleed kon meenemen. Wij hebben dat niet gedaan (er was genoeg plek om te zitten), maar veel mensen zaten lekker in het gras te genieten van het eten. Beelden zeggen vaak meer dan mijn geklets, dus kijk eerst maar mee naar de video ;).

Foodtruckfestival Achterhoek

Gezellig hè?! Ik vond het in ieder geval heel leuk om heen te gaan. De sfeer is echt leuk en er is zoveel lekkers, hihi. En niet alleen standaard eten, nee echt bijzondere dingen. Aziatisch, Italiaans en zelfs een streek truck. Zo leuk allemaal? Ik was nog nooit bij een foodtruckfestival geweest, maar vond het erg leuk. Zeker een aanrader om nog eens heen te gaan.

Houdt er dan wel rekening dat je aardig wat geld kwijt bent…. Het eten en drinken was niet echt heel goedkoop…. Dat was wel jammer (de entree is dan wel gratis). De cocktail (sex on the beach)  die je op het eind zag bijvoorbeeld was 5 euro. Dat vond ik nog op zich meevallen, maar de rest vond ik wel wat aan de dure kant. Je kon met muntjes betalen trouwens. Maargoed, hoe vaak ga je naar zoiets? Haha. Voor één keer was dit best leuk! Ik heb in een leuke avond gehad en heb lekker gegeten!

Ben jij wel eens naar een foodtruckfestival geweest?

Misschien is dit ook leuk?

7 comments

  1. Wat ontzettend leuk zeg. Ik ben nog nooit op een foodtruckfestival geweest, schaam, schaam want mijn zwager heeft een food truck in Amerika, dus ik zou toch moeten weten hoe onwijs lekker het eten kan zijn.Ik zag op Instagram al foto’s voorbij komen, maar dit filmpje geeft helemaal een goed beeld.

  2. Wat leuk en lekker! Ik ben nog nooit op een foodtruckfestival geweest, maar ik zie altijd zulke lekkere foto’s voorbij komen van foodtruckfestivals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *