Essie nagellak van Blisso!

Essie nagellak

Hoi! Ik hou van Essie nagellak! De naam vind ik al zo grappig en de nagellak is ook gewoon goed. Mijn moeder heet Esther en vroeger noemde ik haar vaak Essie. Misschien dat daarom deze nagellak mij zo aanspreekt, haha. De flesjes vind ik overigens ook heel mooi en de namen van de lakjes zijn zo grappig. Toen ik de vraag kreeg van Blisso of ik Essie nagellak wilde testen, was mijn antwoord al snel: ja! En één lakje is wel heel bijzonder: deze droeg Meghan Markle tijdens haar trouwdag!

Excuse me, sur

Essie nagellak
Dit is een lieve zalm roze kleur. Echt heel lief. Met twee lagen is deze kleur dekkend. Het is een leuk kleurtje voor de zomer, maar ook in de lente is deze geschikt. Een subtiele kleur, die je wel goed ziet. Ja, heel leuk!

ballet slippers

Essie nagellak
De naam past inderdaad bij dit lakje. Het kleurtje doet mij echt aan een balletschoen denken, vooral van die spitzen. Een heel lief nude kleurtje. Niet heel spannend, maar wel mooi. Wanneer je nette en verzorgde nagels wilt, maar geen heftige kleur erop wilt, is dit zeker een aanrader. En dit is wel een heel bijzonder lakje. Deze Essie nagellak kleur droeg Megan Markle tijdens haar huwelijk met Prins Harry. En nu draag ik deze kleur ook, haha!

Shades on

Essie nagellak
En een kleurtje wat niet helemaal in het rijtje past, haha. Een knal paarse kleur. Heel erg vrolijk en een keer eens wat anders. Een leuk kleurtje voor de zomer. Hoewel, deze kleur vind ik voor het hele jaar wel leuk! Paars is een kleur die je niet snel op je nagels doet, maar ik vind het zeker leuk. Eens even wat anders.

Essie nagellak

De lakjes van Essie lakken erg fijn en blijven zeker vijf dagen mooi zitten. Daarna komen er bij mij wat barstjes in de lak. Het kwastje is ook erg fijn en breed. Hierdoor heb je bijna je hele nagel in één keer gelakt. Van de kleuren lak heb je vaak wel twee laagjes nodig, voordat deze dekkend is. Via de site Blisso kun je Essie lakjes bestellen. Ook deze kleuren die ik heb! Echt heel erg leuk! De Essie lakjes ga ik zeker vaak dragen.

Welk kleurtje van de Essie nagellak vind jij het mooist? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *