Black & white outfit in Volendam

Hoi! Een black & white outfit. Daar kan je niet mis mee gaan, haha. Lekker veilig, maar altijd leuk vind ik. Meestal zitten er in mijn outfits wel kleur elementen en een fleurig tintje. Het leek mij wel eens leuk om te laten zien dat ik ook vaak zwart en wit draag. Deze outfit is helemaal zwart/wit. Oké bijna dan…. In de blogpost zie je toch iets wat nog kleur heeft…. De  foto’s van deze outfit zijn in Volendam gemaakt. Zo mooi, leuk en gezellig daar. Ik vond het wel grappig om daar dan een black and white outfit shoot te doen, hihi.

Een black & white outfit dus. Normaal ben ik wel van de kleurtjes en dingetjes, maar dit vind ik ook wel wat hebben. Het is een nette, maar toch leuke en speelse outfit. De witte blouse maakt het wat netter. Deze komt uit Frankrijk en daar is al eens een post mee online gekomen (kijk deze HIER). Ik vind het echt een mooie blouse die mooi zit. Om het wat stoerder en speelser te maken draag ik er een zwarte high waisted jeans met gaten in de knieën. Deze broek komt dacht ik van de Bershka en heb ik al best lang. Hij zit gewoon super fijn en blijft heel mooi. Dan sluiten we de outfit natuurlijk weer af met wit. Witte sneakers van Van Haren. 

De outfit maak ik nog weer wat stoerder door er ook een leren jasje bij te dragen. Dit leren jasje komt van de Primark en kan ik gebruiken als jas, maar ook als fashion jasje voor als het wat kouder is. Zoals ik hem dus in deze outfit combineer. En ik heb aan alles gedacht, want zelfs mijn ketting is zwart, hihi. Een choker met een schelpje eraan. Voegt nog even wat liefs toe aan de outfit.

Black & white outfit


Zonder leren jasje.


Met leren jasje.

 


Mijn bril past ook nog eens goed bij de outfit ;).

Gave muur


De foto’s zijn dus in Volendam gemaakt. Ik had (zoals je hierboven ziet) een mooi plekje bij het water gevonden en waar je ook nog leuk een stukje van de Dijk zag. Toen ik mij omdraaide zag ik ineens deze geniale muur! Daar wilde ik natuurlijk ook even bij staan, hihi.

Volendam straatje


En ik zag dit ontzettend schattige straatje nog. Echt Volendam is leuk en gezellig en heeft veel leuke plekjes!


En toch heb ik iets kleur in de outfit, haha. Mijn nagels zijn namelijk lekker rood gelakt. Ik kon het dus niet laten een beetje kleur te verwerken in de outfit ;).

black & white outfit

Een outfit die ik zeker vaak zal dragen. De witte blouse is echt een uitvinding zeg, haha. Je kan hem met zo veel combineren en is zo leuk. Mijn vader heeft deze keer de outfit foto’s gemaakt en ze zijn ook super leuk geworden! Dankjewel papa hihi. Ik kocht trouwens in Volendam ook nog een leuk fashion item. Hier komt natuurlijk ook een outfit post mee. En het is echt een matching bloggers item…..

Wat vind jij van de black & white outfit?

 

Misschien is dit ook leuk?

12 comments

  1. Zwart en wit kan eigenlijk altijd in elke stijl. Ik vind het een leuk straatje in Volendam, ook bijna helemaal zwart-wit met een beetje groen. En daar hou ik van. Gek op Groen !!

  2. Tof! Ik heb ook echt een lading aan broeken met gaten op de knieeën. Ik zou dringend wat exemplaren zonder gaten moeten kopen, want binnenkort doe ik stage op de middelbare school en dan mag zoiets natuurlijk niet. Onzedelijk gedrag en wat nog allemaal 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *