Shoplog Kroatië: fashion, accessoires en drinken

shoplog Kroatië

Hoi! Het is weer shoplog tijd! Vandaag een shoplog Kroatië! Samen met mijn schoonzusje laat ik onze aankopen van de vakantie in Kroatië zien. We hebben niet schrikbarend veel gekocht, maar zijn toch redelijk goed geslaagd. We hebben wat kleding en accessoires gekocht en drinken! We hebben daar namelijk een lekker drankje ontdekt. En verder zou ik zeker kijken naar de Kroatië shoplog om te zien wat we nog meer kochten!

Mocht je nu denken? Ben je dan op vakantie geweest naar Kroatie Merle? Jazeker! Er zijn daar maar liefst vijf vlogs van online gekomen! Erg leuk om die eerst te kijken, mocht je die gemist hebben.
VLOG 1: in deze vlog zie je de heenreis, een roomtour en komt mijn grote unicorn tot leven.
VLOG 2: we gaan een dagje shoppen in Rijeka en bezoeken het Amfitheater in Pula.
VLOG 3: Hier maken we een bustocht door Pula en gaan we daar dolfijnen spotten en we gaan naar een strand bij Rovinj. Een schattig stadje.
VLOG 4: We gaan de grot in en gaan quad/buggy rijden! En bezoeken een oud Romeins stadje: Labin.
VLOG 5: de laatste dag aan het zwembad en dan gaan we weer terug. In de auto doe ik gekke dansjes en we overnachten in een typisch Duits hotel.

Dat was de vakantie dan even samengevat, haha. En dan nu door naar de shoplog van de vakantie. Kijk mee wat Rianne en ik allemaal geshopt hebben!

Shoplog Kroatië

Dat waren onze aankopen dan. Met het two piece setje ben ik echt heel blij. Er zit ook een verhaal aan vast en zo is het echt een aandenken aan Kroatië. De blauwe Fanta die we beide hebben is echt zoooo lekker. Iemand enig idee of deze toch stiekem ook in Nederland te koop is??? Verder hoop ik dat je deze video leuk vond en dan een duimpje omhoog wilt doen! Oh en vergeet je zeker niet te abonneren op mijn kanaal. Zo mis je geen één video!

Welk item vind jij het leukst uit de Kroatië shoplog?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *