Kruidvat shoplog – huishoudelijke items-

Hoi! Ik heb vandaag eens een hele andere shoplog dan anders: een Kruidvat shoplog! In deze tijd van ‘click & collect’ bestellen we veel online. Hoewel de Kruidvat gewoon open is, bestelden wij het toch online. Een aantal dingen die we nodig hadden, kon ik niet vinden in de winkels. Dan gaan we maar bestellen. In deze Kruidvat shoplog laat ik zien wat in het negen kilo zware pakket zit.

Ik ben dol op de Kruidvat. Stiekem mijn favo drogisterij winkel denk ik. Voor mijn gevoel heeft de Kruidvat alles. Het is net als de Action (of deze online boodschappen site: Butlon.com). Je loopt er naar binnen en komt altijd wel met wat naar buiten.

En zo ging dat ook tijdens het bestellen. We zaten tien euro af van gratis verzenden. Tja, dan zoeken we nog wel even wat meer uit en zo heb je gratis verzending. Het zijn veel producten die toch niet over datum gaan en altijd van pas komen. Een goeie voorraad van tandpasta of Listerine is nooit verkeerd.

Kijk eerst gezellig mee naar de Kruidvat shoplog en de items die we gescoord hebben! Eén van de producten test ik ook gelijk!

Kruidvat shoplog

Vond je de shoplog leuk? Vergeet dan geen duimpje omhoog te doen bij deze video. Dat zou ik heel erg leuk vinden. En abonneer je ook zeker op mijn kanaal. Zo mis je geen enkele video!

Wij kunnen voorlopig weer even vooruit op het gebied van schoonmaken en tanden poetsen, haha. En de droge lippen worden ook goed verzorgd. Zeker de Labello met scrub is erg fijn!

Na een paar keer deze gebruikt te hebben, voel je echt de scrub. Net als van die scrub die je voor je lichaam gebruikt. Mijn lippen zijn een stuk zachter en vervellen minder. Yes, super fijn!

Wat heb jij voor het laatst bij de Kruidvat besteld? 

[shopsuite_snippet id=54d2]

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *