Tuinposter – weer terug in Curaçao

Hoi! Vorig jaar zomer ben ik op vakantie geweest naar Curaçao. Samen met mijn ouders ben ik daar 9 dagen geweest. Wat een fantastisch eiland is dat! Ik zou er zeker nog een keer naar terug willen. Maar eigenlijk hoef ik daar nu niet meer voor in een vliegtuig te stappen. Hoezo dan niet? Er hangt namelijk een stukje Curaçao achter in onze tuin. Boven ons bubbelbad hangt een tuinposter van een foto die wij hebben gemaakt op Curaçao. Zit ik nu in het bubbelbad, dan ben ik weer even terug in Curaçao. Kijk je mee naar de tuinposter?

De tuinposter:


Dit is de tuinposter en deze poster komt van tuinposteropmaat.nl.  Naast een foto op een tuinposter kun je op deze site ook andere dingen op een tuinposter laten drukken. Je kunt uit verschillende formaten kiezen en de posters kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Bij mijn poster zitten er ringen in de hoeken, waardoor je de poster op de muur kan bevestigen.


De tuinposter hangt dus boven ons bubbelbad. Super leuk en je krijgt er een lekker zomers gevoel van! Deze poster is 90×120 cm. Een prima grootte om aan de muur te hangen. De foto is super mooi gedrukt en de kleuren komen heel mooi uit (nou moet ik bekennen, dat deze foto ook met een spiegelreflex camera is gemaakt).


Op de poster is een strandje te zien, die wij bezocht hebben op Curaçao. Echt super mooi! De tuinposter is watervast en UV bestendig. Dus wanneer het regent kan die gewoon buiten blijven en hij verkleurd niet door de zon. Super fijn!

Weer terug op Curaçao:


Kijk nou, ik ben weer even helemaal terug op Curaçao!


Oké geintje, haha. Maar zo heb je een idee hoe groot de poster is en hoe helder en ‘echt’ hij lijkt. Ik ben er in ieder geval heel blij mee en word er vrolijk van.

tuinposter
In de winter zal de poster er niet hangen, maar met het mooi weer komt die weer tevoorschijn. We zijn sowieso van plan om aan de muur iets met bamboe te doen en de boel wat mooier aan te kleden rondom het bubbelbad. Deze tuinposter is al een mooi begin!

Ik zou zeker eens een kijkje nemen op de site, want er zijn veel mogelijkheden. Mocht je nou denken, leuk zo’n foto op een poster, maar ik wil een foto op wat anders. Op de site fotocadeau.nl ( de grote broer van tuinposters.nl)  kun je foto’s op sleutelhangers, mokken, muismatten, posters enz. laten bedrukken. Super leuk!

Ik ga nu weer lekker genieten op Curaçao in een bubbelbad 😉 hihi.

Wat vind jij van de tuinposter?

Misschien is dit ook leuk?

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *