Nieuwe armbanden van Hippesieraden

Hoi! Nieuwe sieraden zijn altijd leuk, toch? Ik moet je eerlijk bekennen dat ik meer een kettingen meisje ben. Toen kreeg ik de vraag of ik niet eens een armband wilde proberen. Waarom niet? Bij de site Hippesieraden.com hebben ze super veel leuke sieraden. In het bijzonder hun armbanden. Deze kun je namelijk helemaal laten personaliseren. Hoe vet is dat?! Ik koos voor een armband waar 3 ‘schuivers’ op kunnen en deze heb ik helemaal zelf samen kunnen stellen. Een persoonlijke armband. Kijk je mee hoe die is geworden?

Armbanden van Hippesieraden:


Deze armband heb ik dus zelf kunnen samen stellen. Er kunnen maximaal 3 schuivers op en deze kun je er gemakkelijk op en af doen. Naast schuivers die al in de webshop staan, kun je ook schuivers laten maken met je eigen tekst erop. Zo leuk!


Op de eerste schuiver heb ik de tekst: Live Love Laugh laten maken. Iets wat typisch bij mij past.


En de andere tekst bestaat uit mijn geboortedatum. Altijd leuk. De armband gaat met een sluiting aan de onderkant open en dicht. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om 1 of 2 schuivers erop te doen. 3 kan soms een beetje druk zijn (en wordt ook zwaarder, haha). De schuivers zijn namelijk makkelijk van de band af te schuiven.  De 2 kleine armbandjes matchen mooi met de grote dikke armband.

Ik ben erg blij met de armbanden. Toch iets wat ik vaker moet gaan dragen en zeker nu ik ze helemaal zelf heb samen gesteld. Mijn moeder vind de armbanden ook al zoooo mooi, haha. Ik zei al: je mag ze best af en toe lenen.
Ik zou zeker een kijkje nemen op de site van Hippesieraden. Ze hebben echt toffe dingen en zeker is het leuk als je het helemaal zelf kan samen stellen.

Wat vind jij van de armband?

 

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

  1. Wauw wat zijn ze gaaf! Ik heb wel eens van die webshop gehoord, maar er nog nooit op gekeken: daar gaat nu zeker verandering in komen!! Wat een onwijs leuke blog heb je <3 Liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *