Kleding van Redwire fashion

Hoi! Vandaag een artikel over kleding van Redwire fashion. Het is zomervakantie. In Nederland wordt het hopelijk mooi weer. In het zuiden van Europa is het mooi weer. Mooi weer klinkt voor ons als muziek in de oren. Zomerkleding shoppen! Op de site redwirefashion.com is veel leuke keus aan kleding! We zijn daar beide geslaagd om een mooi item te vinden. Lekker voor het zomerse weer. Kijk mee naar onze kleding van Redwire fashion.


 Merle koos voor deze jumpsuit. Lekker voor het zomerse weer. Op vakantie in Zuid-Frankrijk kwam deze jumpsuit mooi van pas. Hij is lekker luchtig en valt zo mooi! De stof is wat doorzichtig maar er zit een onder stukje stof onder. Hierdoor schijnt hij niet door. Ik zeg: handig!


De kleine kwastjes aan de zijkant bij mijn armen en middel maken de jumpsuit echt schattig. I like it! Je kan de jumpsuit strakker aantrekken door middel van het touwtje in het midden en het staat ook erg leuk. De V- hals aan de voorkant maakt de jumpsuit ook wat chic. De stof van de jumpsuit voelt goed en stevig aan.


Ik combineer de jumpsuit met een bruinachtige pilotenbril. Deze zonnebril vind ik er mooi bij staan. Daarnaast draag ik een kleine gouden ketting met een klein V’tje eraan. Ik draag er een rood klein tasje bij van (nostalgie!) V&D. En zwarte sandaaltjes van de Van Haren. Echt een perfecte outfit voor een etentje of een dagje weg.


De jumpsuit sluit je aan de achterkant met een klein knoopje. Ik ben er al zo handig in geworden dat ik hem zelf open en dicht kan krijgen, haha. Naar de wc gaan is altijd zo’n opgaven met een jumpsuit…. we al know ;).

Deze foto’s zijn gemaakt tijdens mijn vakantie in Zuid- Frankrijk. Ik kon de jumpsuit dus meteen al goed gebruiken (het was overigens 37 graden op de plek waar wij waren, #hothot).


Ik ben echt super blij met de jumpsuit. Ik ga hem vaak en met veel plezier dragen!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *