Kaya Sieraden: vingerafdruk ring & namen ketting

Hoi! Een artikel over super mooie sieraden van Kaya Sieraden. Ik heb hier sieraden laten drukken met mooie betekenissen. Kijk mee naar mijn nieuwe ketting en ring. De ring is als cadeau voor mijn moeder. Lees de mooie betekenis hiervan in dit artikel.

Bij Kaya Sieraden hebben ze zoveel toffe sieraden. Echt zo veel keuze en zo mooi. Rondkijken op de site neemt een lange tijd in beslag.

Waar ze echt veel keuze in hebben zijn sieraden die je kunt laten graveren. Zo kun je een ketting met je naam laten maken. Of een ketting met je geboortesteen eraan. Alles kan bij Kaya Sieraden.

Ik ben de laatste tijd van zilveren sieraden meer naar gouden sieraden aan het gaan. Een mooie schakelketting in het goud had ik nog niet echt. Daar wilde ik verandering in brengen. Een ketting met naam leek mij al helemaal speciaal om te dragen.

Na acht jaar kan ik wel zeggen dat de relatie tussen Thijs en mij goed zit, haha. Een tatoeage met onze namen ga ik niet nemen (iets met angst voor naalden). Dan een andere mooie oplossing: een ketting met onze namen.

Kaya Sieraden

Op deze schakelketting zijn onze namen gegraveerd, echt heel erg mooi. Ik kon zelf het lettertype nog uitzoeken. Zo draag ik onze namen bij mij. Een ketting met mooie betekenis.

Kaya Sieraden

Een tijdje geleden heb ik zelf een ketting laten drukken met de vingerafdruk van mijn opa. Ik zag dat je bij Kaya Sieraden ook een ring kan laten graveren met een vingerafdruk. Hoe mooi is dat?! Zo draag je, je dierbare vlak bij je na overlijden in een ring met vingerafdruk.

Mijn opa is in november vorig jaar overleden. Als cadeau aan mijn moeder heb ik een ring laten graveren met de vingerafdruk van mijn opa. Deze ring is mooi subtiel en de vingerafdruk is goed te zien.

Kaya Sieraden

Mijn moeder was helemaal verrast met deze mooie ring. De ring ging gelijk om en deze draagt ze nu elke dag. Helemaal blij ermee. Een ring met speciale betekenis.

Sieraden hoeven tegenwoordig niet alleen een mooi fashion item te zijn. Het kunnen ook sieraden met een mooie of waardevolle betekenis zijn. En bij Kaya Sieraden kun je deze bijzondere sieraden laten maken.

* dit artikel bevat een samenwerking*   

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *