Hemd voor hem- mannen cadeau tip


Hoi! Sinterklaas is achter de rug, maar het is december en dan staat er nog een feest voor de deur. Kerstmis! Ik vind dat persoonlijk leuker dan Sinterklaas. Ik vind het gezelliger. Nu ga ik 2e Kerstdag naar mijn schoonfamilie toe. We hebben besloten dit jaar en een gezellige dag met cadeautjes van te maken. Hellup! Wat geef ik mijn schoonvader dan weer?! Weer chocolade is een beetje afgezaagd. Nu is er een site hemdvoorhem.nl met super mooie overhemden en herenkleding. Kleding cadeau doen is altijd wel goed toch?!  Ik heb eens even rond gekeken op deze site en je kunt van alles vinden op deze site: overhemden, onderbroeken, stropdassen. Alles voor een (nette) man, hihi.

Bij hemdvoorhem.nl zijn de overhemden top 1. Hierin hebben ze een zeer uitgebreide collectie. Maar naast overhemden hebben ze ook strijkvrije shirts (handig voor de luie vaders, haha), stropdassen in veel leuke motieven, herentruien, ondergoed, vele kleuren polo’s en super gezellige sokken.

De strijkvrije overhemden zijn van de merken: Arrow, Venti, Casa Moda, OLYMP, Marvelis, Eterna en Seidensticker. Het ondergoed is van Schiesser, RJ Underwear, Sloggi, HOM, Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Ten Cate en meer. Naast casual kleding hebben ze op de site ook sportieve items. Genoeg keuze voor elk budget en elke smaak. Dat is super fijn.

Alles staat handig in kopjes verdeeld. En voor elk ‘type’ man is er wel wat te vinden. Dat vind ik erg fijn en handig want geen één man is hetzelfde (geldt ook voor vrouwen, haha). Het is ook fijn dat je helemaal specifiek kan aangeven wat jij zoekt. Meestal hebben mannen (ik spreek namens mijn vriendje) aardig voor ogen wat ze willen hebben. Je kunt hier selecteren op kleur, prijs pasvorm enz. Voor mannen zeer handig, want lang zoeken , daar zijn ze niet zo van.

 Een leuke webshop voor heren met veel keuze. En mannen zijn toch nooit zo van het shoppen, dus alles online bestellen bespaart weer een hoop gezeur ;).  Doordat de maten zo goed op de site staan, lijkt een miskoop bijna onmogelijk. Hoe handig?!

Voor mijn schoonvader zit ik naar het heren ondergoed te kijken. Wie weet is dat wel iets?! Hihi. Of sokken, zijn ook altijd leuk!

Dus ben je nog op zoek naar een cadeau voor een mannelijk iemand ;). Ik zeg: neem zeker een kijkje op deze site, want kleding kan iedereen gebruiken en dat kopen de meeste mannen niet zo vaak uit zichzelf. Ik hoop dat je wat aan deze cadeau tip hebt als je nog op zoek bent naar een (kerst) cadeau.

En? Weet jij al wat je zou uitzoeken voor je vader/schoonvader of iemand anders die je met Kerst wilt verrassen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *