Dekbed-Discounter dekbedovertrek


Dekbed-Discounter dekbedovertrek:

Hoi! Slapen, slapen, slapen. Dat is iets wat ik super graag doe. Echt waar?! Ik ben iemand die het heerlijk vindt om op tijd naar bed te gaan en lekker te gaan slapen. Natuurlijk ligt mijn bed super lekker en vind ik het altijd leuk om onder een leuk dekbed te liggen. Het staat leuk in je kamer als je een mooi dekbed op je bed hebt. Ik heb bijvoorbeeld een blij Minions dekbed, maar dat staat niet echt ‘mooi’ in mijn kamer. Bij Dekbed-Discounter heb je super veel leuke dekbedovertrekken! Ik heb daar een nieuw dekbedovertrek uitgezocht wat erg mooi in mijn kamer past.


Bij Dekbed-Discounter heb ik dit super mooie dekbedovertrek uitgezocht. Het is een flanel dekbedovertrek. Hij is dus super zacht en heel lekker warm! Er staat: Enjoy the little things op. Iets wat bij mij wel past. Door de drukke periodes met school en alles vergeet ik wel eens van de kleine dingen in het leven te genieten. Door dit dekbedovertrek word ik er weer aan herinnerd dat wel te doen.


Het dekbedovertrek voelt erg fijn aan en is van goede kwaliteit. Aan het einde zit een lange flap die je makkelijk in je bed kan doen. Zo blijft je dekbed goed vast zitten en steken je voeten er ook niet onder uit #geenkoudevoetendan.


De kussensloop heeft 2 kanten. Een zwarte kant en een witte kant. De zwarte kant is niet van flanel stof. Deze kant voelt wat harder aan, dus ga ik slapen op de witte kant. Dat ligt lekkerder.


Ook op de kussensloop staat : Enjoy the little things.


Het dekbedovertrek dat je hier ziet is voor 1 persoon, maar ze zijn er ook voor 2persoons bedden.


Ik ben echt super blij met het dekbedovertrek en ga er heerlijk onder dromen.

Bij Dekbed-Discounter hebben ze nog veel meer leuke dekbeddenovertrekken. Neem eens een kijkje! Naast dekbedovertrekken hebben ze ook hoeslakens, kussenslopen en bedden. Genoeg leuke dingen voor je bed ;). Misschien nog een leuke last-minute cadeau tip voor de kerstdagen. De levering van je pakket is namelijk super snel!

Ik kruip weer lekker terug onder mijn Dekbed-Discounter dekbed en ga lekker dromen.

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *