Persoonlijke update: ziek en naar de kvk

persoonlijke update

Hoi! Leuk dat je weer naar deze persoonlijke update kijkt. Hoewel afgelopen week niet heel spectaculair was. Ik had namelijk veel stage. We hadden een studiedag en er waren oudergesprekken. En in het weekend was ik ziek. Ik denk iets van koorts. Maandag had ik wel iets spannends op de planning staan. Samen met Thijs ging ik naar de KVK. Jep, mij inschrijven…. Je leest er meer over in deze persoonlijke update!


Dinsdag ( 27 november). Na stage ben ik bezig met een les voor te bereiden voor de week daarop. Mijn praktijkles….


Woensdag (28 november). Ik had die dag een studiedag op stage. Zeer leerzaam. We kregen in de ochtend gebak, haha. Wat vervelend…


Daarna weer bezig voor de praktijkles. De kinderen gaan met geld rekenen.


Donderdag (29 november). Een leuke stagedag. Mijn mentor liet mij dit boek zien. Zeer handig voor begrijpend lezen. Ik maakte er even een foto van.


Ik ging snel even naar huis wat eten en daarna weer terug naar stage. Er waren oudergesprekken. Ik parkeerde mijn auto en zag ineens deze slagboom staan. Die stond er eerder nooit. Nu blijft deze slagboom alleen de hele tijd open staan. Wat het nut daar dan van is……??? De oudergesprekken verliepen trouwens goed!


Vrijdag (30 november). Het was een leuke dag op stage. Na schooltijd begon ik vast aan wat voorbereidingen voor de praktijkles. Geld verdelen, haha. Daarna plofte ik thuis op de bank. Ik voelde mij niet helemaal fit.


Zaterdag (1 december). Ik heb de hele nacht liggen zweten, bah. Waarschijnlijk heb ik koorts. Ik lag die dag op de bank.


Thijs en mijn schoonouders kwamen in de middag hun nieuwe auto laten zien. Mijn schoonmoeder bracht deze zelfgemaakte advent kalender mee. Super lief!


In elk doosje zit een kleinigheidje. Dit zat achter 1 december.


Zondag (2 december). Weer een dagje op de bank. Ik voelde me ietsjes beter. Maar nog heel erg moe.


Mijn ouders en schoonouders deden mee aan de Montferland run. Ik kon die op tv volgen.


Het tweede doosje van de advent kalender van mijn schoonmoeder open gemaakt. Lekker!


Ik begon in de avond aan Soof de serie deel 2. Leuk leuk!


Maandag (3 december). Nummer 3 is open gemaakt :). Verder zat ik die ochtend lekker op de bank.


Ik had één kleine activiteit die dag….. Met Thijs reed ik naar Arnhem.


Naar de KVK! Jawel mensen, ik sta met mijn blog daar ingeschreven.


Daar is het gebeurd hoor. Ik vertel je daar binnenkort meer over :).


En Thijs heeft die dag te horen gekregen dat hij een baan heeft. En ik een inschrijving bij de KVK. Daar eten we een klein taartje op hihi.

 

En dat is deze persoonlijke update dan weer. Ik voel me langzamerhand iets beter. Aankomende week heb ik op stage een beoordeling. Daar wil ik wel weer fit voor zijn. En ik ga met mijn moeder weer naar wimperextensions Zutphen. Mijn moeder en ik gaan onze wimpers laten doen. En ik ga lekker genieten van mijn inschrijving van de KVK, hihi. Ohja en woensdag is het 5 december. Dan komt Sinterklaas op stage en daar ben ik ook bij.

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *