Persoonlijke update: Vliegende vrienden van Amstel & sauna

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! En welkom bij een hele toffe persoonlijke update! Ik heb echt een hele gave week gehad. Ondanks dat ik nog veel last van mijn buik had. Ik ben ervoor naar de dokter geweest. Toch heb ik veel leuke dingen gedaan. Ik had onder andere schoolreisje met stage en ben met vriendinnen naar De Vliegende Vrienden van Amstel Live geweest! Echt zo gaaf. Verder ben ik nog een dagje naar de sauna geweest en lekker gerust op de bank. Kijk mee naar deze persoonlijke update en zie wie ik allemaal heb zien optreden!


Dinsdag ( 11 september). Na stage reed ik naar Meneer Raatjes. Ik had nog erg veel last van mijn buik. Misschien dat hij de pijn wat kan verminderen. Hij werkt met drukpunten en dergelijke.


Woensdag (12 september). Het ging iets beter met mijn buik, maar nog wel gevoelig. Ik zat wat achter de laptop voor mijn blog.


En daarna kwam Thijs en mocht ik op zijn computer een video editen. Op mijn laptop gaat het steeds mis als ik het project wil opslaan. Op de computer van Thijs gelukkig niet.


Daarna ben ik met Thijs en mijn nichtje naar mijn oma geweest. Ze is uit het ziekenhuis en zit nu in een verzorgingstehuis.


Het was erg gezellig met oma. Haha, Thijs maakte deze foto. Tussendoor heel even snel mijn telefoon checken.


Beneden in het restaurant dronken we nog wat.


Donderdag (13 september). Ik zat om 8 uur bij de dokter… Nog steeds veel last van mijn buik. Ze heeft naar mijn buik gekeken en gevoeld en voelde dat er ontlasting vast zat….. Ik kreeg een drankje om dat een beetje op gang te helpen.


Ik ben daarna wel naar stage geweest, maar op tijd naar huis gegaan. Lekker op de bank liggen naar de serie: Outlander kijken.


Vrijdag (14 september). Die dag was er schoolreisje op stage. Met groep 3 en 4 zijn we naar de Juliana Toren geweest. Ik liep met een groepje kids over het park.


Tussendoor een lekker patatje eten.


En met de kinderen in de achtbaan, haha. Ze vonden het geweldig.


Nadat ik weer terug was in Doetinchem ben ik naar de stad geweest. De serveerster van het jaar van de rubriek van ‘indebuurt Doetinchem’ was bekend. Ik wilde haar ook even feliciteren en dronk daar even wat.


Daarna keek ik Expeditie Robinson terug. Ik vind het nog steeds een top programma. Daarna ging ik op tijd naar bed. Was erg moe.


Zaterdag (15 september). Rond het middaguur reed ik met Ellen richting Zwolle voor haar verjaardagscadeau! Van Jolynn en mij heeft ze kaartjes gekregen voor De Vliegende Vrienden Van Amstel.


Het was in het park de Wezenlanden. Muntjes halen en gaan!


Daar staan we hoor! Om half 1 waren er al leuk artiesten. Jolynn was er nog niet en kwam iets later.


En daar zijn Nick en Simon! Ze waren samen met Xander de Buisonjé en Dré Hazes.


Jaa, de stemming kwam er door hen al lekker in! Dré Hazes vind ik ook echt zo leuk zingen!


En tussendoor kwamen er acts die ‘alleen’ waren als het ware. Lucas en Steve bijvoorbeeld. Heel gaaf om hen te zien draaien. Ondertussen stonden wel al iets verder vooraan!


Het heet niet voor niets Vliegende Vrienden. We zagen regelmatig helikopters vliegen met artiesten erin.


Jaa en Jolynn is er ook!


En is Guus Meeuwis met Rowwen Heze. De artiesten zingen soms samen een liedje en apart natuurlijk hun eigen songs.


En toen kwam Lil Kleine. En weer stonden we wat verder naar voren. Ik vond hem echt heel gaaf!


Daarna kwamen Blof, Chef Special en Ronnie Flex. Wat is Blof live goed zeg! Deze set hebben we niet helemaal afgekeken.


Want we kregen trek, haha. Even wat eten halen.


En toen begon het lachwekkende feest met Jeroen van Koningsbrugge en Roel van Velzen. Die twee samen waren hilarisch.


Roel van Velzen!!


En Jeroen kan ook goed zingen.


En daarbij kwam Marco Borsato ook nog bij. Echt leuk!


Bij Broeder Liefde stonden we wel heel ver vooraan. Super vet!


Daarna kwam Douwe Bob en Anouk. Ze kunnen live echt heel mooi zingen. Ik ben alleen niet helemaal weg van hun muziek. Ieder zo zijn smaak.


Mooi dat verlichte podium!


En toen was het tijd voor de Coen en Sander show. Dat was lachen!


En tot sloten waren Direct, Jacqueline Govaert en Typhoon er nog. Die hebben we ook niet helemaal af gezien.


We wilden onze munten nog opmaken. Ik haalde nog een paar lekkere loempia’s. Deze at ik al lopend op (vandaar de wazige foto). En we wilden voor de grote drukte weg zijn. Ik heb echt een top dag en avond gehad bij De Vliegende Vrienden. Wat een gaaf evenement en als het volgend jaar weer is, ga ik er graag nog een keer heen!


Zondag (16 september). De ochtend was lekker rustig en zat ik wat achter de laptop. Daarna ging ik met Thijs naar Drempt. Samen met Joanne en haar moeder naar de optocht kijken. Er is daar kermis en dan is er ook altijd een optocht. Met haar klas zat mijn moeder ook op een wagen.


Hihi Bassie en Adriaan wagen!


En ik werd ‘gestickerd’, haha. De rest van de middag zat ik op de bank en werkte wat aan mijn blog.


Maandag (17 september). Ik ging een dagje naar de sauna met Joanne. Heerlijk een dagje relaxen bij de Veluwse Bron. Het was best druk, maar omdat het zo groot is daar, verspreidt alles zich wel.


Het was een heerlijk dagje! Lekker gebubbeld en in de verschillende sauna’s geweest.

 

Dat was de persoonlijke update dan weer. De Vliegende Vrienden van Amstel Live was echt zo gaaf om mee te maken! De optreden waren zo gaaf. Ik heb ook het één en ander gefilmd er aankomende zondag komt daar een video van online. Het dagje sauna was ook heerlijk en ik kan er weer tegen voor een nieuwe week, haha. Ook daar staan weer leuke dingen op de planning: een avondje uit (dj Dave Roelvink komt in Doetinchem) en we gaan naar Amsterdam voor de Dam tot Dam loop. Kijk je volgende week weer mee naar een nieuwe persoonlijke update?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *