Persoonlijke update: toch nog uiteten & foto’s

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update waarin je veel eten ziet. Jep, alweer. De maatregelen zijn aangescherpt maar wij konden zaterdag nog gelukkig uiteten. We hebben tapas gegeten en wat waren die lekker. Ik geniet er nu nog van na. Verder ben ik op pad geweest met Thijs voor leuke foto’s en heb ik veel gewerkt weer deze week. Kijk mee naar de (lekkere) foto’s in de persoonlijke update.

 


Dinsdag (23 november). Ik kreeg van een leerling nog een klein cadeautje voor mijn verjaardag. Super lief!


En traditiegetrouw op onze school mocht ik mijn verjaardagskalender getekend door een leerling uit groep 8 meenemen. Ze hebben mij met een camera getekend, geweldig.


Na het werken op school begon het werken voor mijn blog. Ik type een ‘spoed blogje’. Wel met lekkere thee en pepernoten.


Woensdag (24 november). De ochtend werken op school en daarna even snel door naar de supermarkt. Mijn crackers waren op en ik nam ook nog wat andere random dingen mee.


En mijn middag verliep weer hetzelfde als die ervoor: bloggen en Instagram.


Na het eten en bubbelbad keek ik dé bekende Netflix serie: Squid Game. Ik dacht: na al die ophef waag ik mij er ook aan. Tja wat moet ik ervan zeggen…. Bijzondere serie. Wel bloederig ja.


Donderdag (25 november). Ik werkte de ochtend op school. Nam wat toetsjes af en daarna was het pepernoten bakken tijd! Ik was chef oven, haha.


Na school haalde ik wat boter en bakpapier, dat was op. Toen ik thuis kwam zag ik een pakketje van de ABN AMRO in de bus. Als welkomstcadeau zat er een olijfboompje in. We zijn allemaal zeer benieuwd hoe lang die het vol houdt bij mij in huis, haha.


En vlak daarna kwam mijn NA-KD pakket. Zo leuk! De items zie je snel op mijn blog en Insta.


Met het nieuwe nummer van Mart Hoogkamer op, deed ik nog wat dingen voor de blog.


Op de bank met een dekentje en Expeditie kijken. De kerstmannen kijken ook gezellig mee, haha.


Vrijdag (26 november). Dag twee van pepernoten bakken. Nu was een andere klas aan de beurt. Na school hadden we een klein afscheid van twee collega’s.


Na het werk at ik snel wat en daar was dan dé persconferentie weer. Bah, stomme regels weer. Ik ben er eerlijk gezegd een beetje klaar mee.


We reden daarna naar Gabrielle en Jordy. De zus van Dennis. Zij fotografeert en Thijs heeft professionele foto’s nodig. Het was verder ook een erg gezellige avond met hen, haha. De plannen zijn gemaakt voor de foto’s. Het werd ook steeds later die avond, haha.


Zaterdag (27 november). Ik sliep uit en daarna was het schoonmaak tijd. Het afvoerputje was eens aan de beurt, blegh.

persoonlijke update
Daarna reed ik met Thijs mee naar zijn nieuwe vrachtwagen. Hij moet wisselen en moest spullen overhevelen. De truck ging vervolgens mee naar huis zodat hij hem daar kan schoonmaken en inruimen.

persoonlijke update
Er stond al een hele tijd een etentje gepland met schoonmoeders en haar nieuwe vriend en Rianne. We zouden Rianne ophalen maar eerst even snel langs de stad. Moest kledinghangers hebben en nog wat meer spulletjes.

persoonlijke update
Gelukkig gaan de nieuwe maatregelen pas in vanaf zondag en kon onze tapas avond bij het Ijsselpaviljoen in Zutphen doorgaan.

persoonlijke update
De keuze is daar zo groot in tapas: koud, warm, sushi en veel toetjes. Echt zo lekker!

persoonlijke update
Ach ja: laatste avond dat het nog kan. We nemen het ervan met een lekkere grote cocktail!

persoonlijke update
En weer lekker eten.

persoonlijke update
En door naar de toetjes. Mhhh zo lekker! Ik had Limoncello- en Baileys mouse. Zo lekker.

persoonlijke update
Tja en omdat het kan: rondje twee van de toetjes. Blijkbaar was er een toetje te veel geleverd. Ik zo: zit er alcohol in? (boerenjongens) Ja? Kom maar door, haha.

persoonlijke update
Met volle buiken nog een spelletje thuis bij schoonmoeders en daarna naar huis. Het was een gezellige avond.

persoonlijke update
Zondag (28 november). Ik was moe en sliep lang uit. Daarna rolde ik met koffie het bubbelbad in samen met Thijs. Daarna deed ik nog wat voor mijn blog.


We gaan outfit foto’s maken. Begin het een beetje te regenen. Timing…


Daarna lag ik lekker op de bank en keek ik The Masked Singer terug. De boekenwurm had ik echt niet gedacht. De giraf weet ik wel: Tygo Gernand!


Maandag (29 november). De dag werken met een mondkapje. Op de gangen in school moet deze op. In de klas mag hij gelukkig af. Wel wennen hoor. Ben al een paar keer halverwege de gang erachter gekomen dat ik het mondkapje vergeten ben. De kinderen herinneren je er gelukkig ook aan, haha.

Dat is deze persoonlijke update weer. Het etentje was heerlijk. We moeten er maar lang van nagenieten, voorlopig zit het er niet meer in. Aankomende week hebben we een aangepast Sinterklaasfeest op school. De sint komt gelukkig wel. En verder zullen we het allemaal wel weer zien.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *