Persoonlijke update: nog buikpijn & twee markten

Persoonlijke update: 

Hoi! In deze persoonlijke update zie je mij veel op de bank of buiten liggen. Ik had nog erg last van mijn buik en was nog wat moe. Gelukkig ging het in de loop van de week steeds beter. Kon ik sieraden maken en had ik twee markten in het weekend. Eentje in Didam en bij de Truckersrun Achterhoek.

 

Dinsdag (30 augustus). Ik was nog erg moe en had nog last van mijn buik. Ik lag veel op de bank. Een beetje tv kijken.


Een cracker met kaas was al genoeg voor die middag. Ik at wel een paar chipjes met zout. De emmer stond voor de zekerheid nog op tafel.

Tja, je gaat rare dingen doen als je ziek bent, haha. Ik bestelde een nieuwe bikini en strandtas bij Shein.


Het werd lekker warm buiten en ik heb in het zonnetje gelegen met een boek. Frisse lucht is altijd fijn.

Wie weet binnenkort ook weer rustig aan het sporten oppakken. Wist je dat een vitaliteitscoach je hier ook bij kan helpen?


Ik kookte weer een Hello Fresh maaltijd. Ik heb een paar happen gehad. In de nacht had ik een hele zware buik. Dit eten viel niet echt goed… Gelukkig hoefde ik niet over te geven.

Woensdag (31 augustus). Daar zit ik weer met mijn flesjes water op de bank. Het kwam er die ochtend niet van boven maar meer van onder uit. Gelukkig was dat snel over. Ik keek weer een serie.

En buiten nog even lekker lezen. Ik at al wel iets meer.


Jeej, onze nieuwe bestelling kralen kwam binnen!


Ik koos nu voor een minder zware avondmaaltijd voor mijzelf. Voor Thijs maakte ik de Hello Fresh maaltijd. Ik at alleen de rijst ervan. Niet alles kon ik op maar wel meer dan de dag ervoor. Dit ging goed in de nacht.

De kralen ordenen in onze nieuwe bakken. Een bak voor mij en eentje voor Rianne .

Donderdag (1 september). Ik voelde mij weer een beetje de oude. Nog wel moe en een kleine buikpijn. Ik had al wel meer trek. Buiten achter de laptop bezig met mijn blog. (seo scan uitvoeren).


Ik had trouwens nog een agenda gehaald. Ik had die middag startvergadering op school.

Dit leuke presentje kregen we. Ik dacht alleen maar: een handig en leuk kratje om bij de markten te gebruiken, haha.


Het avondeten wordt steeds uitgebreider. Zelfs een sausje!

Vrijdag (2 september). Ik had de dag ervoor al gestofzuigd en gestoft. Nu alleen de wc en badkamer schoonmaken en de bedden doen. Daarna had ik een leuk spel voor de bijles van Levi gevonden.

Die bijles bleek niet door te gaan. Mijn hele middag bestond uit sieraden maken.

Ik ging op het eind van de middag naar mijn ouders en at daar. Daarna de auto’s ingepakt en op naar Ulft.

We staan met de Heppy kraam bij de Truckersrun Achterhoek. Thijs is daar vrijwilliger en ze vroegen of wij daar wilden staan. Tuurlijk, hartstikke leuk! De avond ervoor konden we al de kraam inrichten.

In deze grote hal was alles te doen. En buiten eromheen.

We hadden alle tijd en dat was wel even lekker. Alles goed neergelegd en nieuwe prijsjes gemaakt. Hier foto’s van gemaakt zodat we een goed voorbeeld voor de andere markten hebben.

Dekens eroverheen en weer op naar huis.

persoonlijke update
Zaterdag (3 september). Rond half 10 waren we weer bij de Dru. Rianne was mee en mijn vader.

persoonlijke update
De laatste nieuwe spulletjes namen we mee.

persoonlijke updateVrijwilliger Thijs was al veel eerder aanwezig. We stonden nog naast een andere kraam en dat was het wel. Rond 10 uur vetrokken de vrachtwagens met de kinderen erin.

persoonlijke updateWij hadden toen niet zo veel te doen. Lekker thee drinken met een koekje en een paar vrijwilligers kwamen langs en kochten soms wat.

persoonlijke updateRianne en ik hebben ook gewoon nieuwe sieraden gemaakt in die tijd. Daarna werd het iets drukker maar nog niet heel erg. Iedereen bleef na de rit een beetje buiten hangen. Jammer. Ondertussen kwam mijn moeder ook ons ook helpen. Maar het bleef rustig.

persoonlijke updateWel een gaaf gezicht om al die toeterende vrachtauto’s te zien. Rond 15:00 was alles afgelopen en konden we opruimen.

persoonlijke updateVaders kwam mee naar ons en we hebben wat lekkers te eten gehaald. Daarna lag ik op de bank. Ik was best een beetje moe.

persoonlijke update
Zondag (4 september). Rond 10 uur zijn we op weg gegaan naar Didam. Nog een markt met Heppy: Didam op stelten. Dit keer: Thijs, mijn moeder en ik. Vaders voegde er zicht later bij en Rianne is op vakantie. De kraam netjes opgezet.

persoonlijke updateTadaa! We stonden naast een goede doelen kraam. Wat een leuke en lieve mensen. Ze hebben deze foto van ons gemaakt.

persoonlijke update‘Koek en zopie Thijs’ haalde koffie voor ons. Geen idee waarom we een Latte kregen met een rietje erin, haha. Al voor 12 uur kwam er al mensen aan de kraam. Een goed begin.

persoonlijke updateVaders voegde zit later erbij en Thijs ging naar huis. Het was gezellig druk maar niet overdreven druk. De markt in ‘s-Heerenberg ging beter.

persoonlijke updateIk haalde nog een glitter tattoo, haha. Wel passend bij Heppy natuurlijk.

persoonlijke updateTegenover ons stond een kraam van de elektronica winkel die daar zat. Een tv buiten met Max erop. Veel mensen bleven daar even staan. Hallo…. ik zit er ook nog! Haha. Rond 17:00 konden we alles opruimen. Een leuke en geslaagde middag.

persoonlijke update
We haalden wat makkelijks te eten.

persoonlijke updateMaandag (5 september). School is weer begonnen. De eerste schooldag. Ik hoef aankomende week nog niet veel kinderen te begeleiden. Dus samen met mijn collega onderwijsassistent deden we hand en spandiensten in en rondom school. Lekker rustig inkomen.

persoonlijke updateIk werk nu weer 5 ochtenden. Dus de middag is weer blogtijd. Super fijn!

En dat is de persoonlijke update dan. Met mijn buik gaat het gelukkig beter. Na het eten heb ik nog wel een zware buik. Ik heb nog niet veel trek ook. Komt langzaam weer. Voor nu even rust met de markten. Eind september nog eentje. Nu lekker de voorraden bijwerken.  En in het weekend heb ik een bijzondere fotoshoot…. Zie dat in de volgende persoonlijke update.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *