Persoonlijke update: nieuwe bril en kermis Silvolde


persoonlijke update: 

Hoi! Leuk dat je naar deze persoonlijke update kijkt. Afgelopen week heb ik weer lekker gewerkt en kon ik mijn nieuwe bril ophalen! Samen met mama heb ik daarna nog lekker koffie gedronken. In het weekend ben ik naar de kermis in Silvolde geweest met vrienden en keek ik naar de kermis optocht in Drempt. Ohja en we hadden nog een etentje bij de Chinees.


Dinsdag (10 september). Ik moest werken. Er kwamen nieuwe items binnen. Ik stuurde wat door naar mijn moeder zodat ze ‘ online’ kan shoppen haha.


Woensdag (11 september). Die ochtend had ik een kijkochtend op mijn nieuwe werk. Vertel ik binnenkort nog meer over. In de middag ging ik met mijn moeder de stad in. Eerst naar de Action.


En naast de pepernoten zag ik daar werkelijk al Kerst artikelen liggen!!!

persoonlijke update
Daarna hebben we nog wat dingen in de stad gehaald en konden mijn moeder en ik onze nieuwe brillen ophalen. Jeej leuk!

persoonlijke update
Ach en dan drinken we gezellig maar even een bakkie koffie bij ‘ t Gevang in Doetinchem.

persoonlijke update
Gezellig met moeders even bijkletsen met onze nieuwe brillen op. Er komt nog een artikel over mijn bril.


Op weg naar huis reden we langs de supermarkt om Boboti te halen. Dat is zooooo lekker!


Donderdag (12 september). Bij de Action hebben we nieuwe ontbijtkommen gehaald. Die ochtend voor het werk at ik mijn Griekse yoghurt hieruit.


Na het werk keek ik Tempation en Chantal’s Pyjama party. Echt zo grappig dat programma!


Vrijdag (13 september). Mijn tas gepakt voor een lange dag werken. Het was namelijk koopavond.


Die dag had ik deze blouse aan. Mijn moeder vond hem zo leuk, dat ik deze kocht voor haar.


Rond mijn pauze kwamen mijn ouders langs en aten we gezellig met z’n drieën een patatje.


Zaterdag (14 september). Een dagje werken en ik kocht op het werk deze jurk in de sale. Het was de laatste en hij riep mij gewoon, haha. Er komt nog een outfitpost van online.


We aten daarna lekker Kippie en we hebben nieuwe muesli om te eten. Zo lekker!

persoonlijke update
Daarna reden Thijs en ik naar Ellen en Dennis. Jolynn kwam daar ook. We gingen stappen in Silvolde (daar was kermis). Dit was voor de verjaardag van Ellen. Eerst een lekker stukje taart en wijn.


Daarna naar de tent in Silvolde. Daar kwamen nog wat vrienden van Dennis en Ellen. Een gezellige club. Het was nog niet heel druk en op zich werd het dat ook niet echt.

persoonlijke update
Genoeg ruimte om te dansen, haha. Er trad een band op en tussendoor een dj.


Om de dj heb ik zo gelachen. Deze man stond werkelijk zo de hele avond achter de laptop. Lachen!


Ach ja en van dansen krijg je een beetje trek. We namen nog lekker even een vette snack en toen zat de avond erop. Het was zeker heel gezellig en ik heb veel gelachen. Rond half 3 lag ik lekker in mijn bedje.


Zondag ( 15 september). Ik lag iets langer in bed en in de ochtend deed ik verder rustig aan. Deed wat voor mijn blog en daarna reed ik met mijn ouders naar Drempt. Daar is kermis en er is op de zondag altijd een optocht. Mijn moeder werkt op de school in Drempt, dus zijn we even wezen kijken. Ik moest alleen nog lunchen…. Dan doen we dat in de auto, haha.

persoonlijke update
Er zaten leuke en grappige wagens tussen!


De ouders van Joanne wonen in Drempt en zij waren ook aan het kijken. We zagen ineens deze Barbie’s lopen. Joanne en ik hebben tien jaar geleden ook meegedaan en liepen er toen ook zo bij, haha.

persoonlijke update
Aan het eind hebben we lolly’s gevangen, whaha.

persoonlijke update
Daarna dronken we nog even koffie bij de ouders van Joanne.

persoonlijke update
Daarna thuis heb ik met Thijs outfit foto’s gemaakt en ging ik weer verder voor mijn blog.


Daarna kwamen de ouders en zusje van Thijs bij ons en hebben we gegeten bij de Chinees. Thijs krijgt aankomende week zijn sleutel van het huis, dus dat wilden we vieren. Ach en Chinees is altijd lekker.


Maandag (16 september). Rond half 8 reed ik weg van huis naar school voor een kijkochtend. Alles stond helemaal vast in Doetinchem. Fijn hoor dat ze met de wegen bezig zijn….


Na het werken op school reed ik in de middag naar de winkel om daar te werken. Heerlijk die afwisseling, haha. Vanaf volgende week heb ik dat niet meer en heb ik vaste dagen op de school en vaste dagen in de winkel. Vertel ik nog meer over!

En dat was de persoonlijke update dan weer. Een leuke en gezellige week was het. Aankomende week werk ik in de winkel en heb ik nog een kijkdag op de school. En vrijdag is het dan zo ver: Thijs krijgt de sleutel van zijn appartement. Ik heb die dag vrij en het weekend ook. Gaan we klussen, schoonmaken en verven, haha. Alles zie je in de volgende persoonlijke update.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *