Persoonlijke update: uiteten, film & sauna

Persoonlijke update: 

Hoi! In deze persoonlijke update zie je mijn tweede week meivakantie. Het gaat gelukkig wat beter dan de eerste week. Ik ga met een vriendin wat drinken op een terrasje, met Thijs naar de bioscoop en een dagje sauna met Jolynn. Check mijn week in deze gezellige persoonlijke update.


Dinsdag (10 mei). Ik heb nog fijn vakantie. Mijn keelpijn is bijna weg en het hoesten is minder. Dat is fijn. Wel heb ik een drukkend gevoel op mijn hoofd en wangen. Lijkt wel een beetje een voorhoofd/bijholte ontsteking. Ppff ook dat nog. Ik pakte en pakketje in dat via Vinted verkocht heb.


Het zonnetje scheen heel even en ik ben buiten gaan lunchen.

Daarna was de zon al snel weg en vond ik het niet heel warm meer. Ik typte een artikel.

En verhuisde met de laptop naar de overkapping. Was het net iets aangenamer. Via NA-KD mocht ik weer kleding uitzoeken. Leuk!


Met Gabrielle was ik al aan het appen over Q-music de foute party waar we eind deze maand heen gaan. Zij had deze heerlijke foute broek gezien bij Shein. Ik dacht: die gaan we bestellen, haha.

Woensdag (11 mei). Ik probeerde voorzichtig wat te sporten en maakt een tekst achter de computer. Mijn pakket van NA-KD kwam ook al binnen. Dat is snel! Hoe leuk dat er op staat wat er qua items in zit.

In de middag ging ik met Floor de stad in. We hebben veel bijgekletst.

Ach en toen was het ook ineens etenstijd… We besloten een nieuw restaurant in Doetinchem uit te proberen. Een lekker voorgerecht delen.

Beide een risotto als hoofdgerecht. En daarna een limoncello toetje gedeeld. Ondertussen weer veel gelachen samen.

En we sluiten af met een thee. Hoe schattig zijn deze verpakkingen van de thee?! Het was erg gezellig met Floor. Een leuke middag/avond.

Donderdag (12 mei). Ik had een afspraak bij Arioque. Mijn benen laseren voor de tweede keer. Die gaan trouwens veel sneller dan mijn oksels. Verschilt per mens zegt Arioque. Mijn oksels werden met een iets hogere dosering gedaan. Eerst koelen zodat je de laser minder voelt.

Toen ik thuis kwam, lag er een leuk pakket in de bus. Artikel volgt snel.


Er was een sluitkinkje van mijn ketting stuk. Handig dat ik dit nu zelf kan maken. Mijn ouders kwamen daarna. Papa ging wat doen bij ons in de tuin. Super lief! Moeders en ik kletsten en tegelijk deed ik wat achter de laptop.


En nog even van de laatste zonnestralen genieten.


Thijs was wat later thuis dus ik at alvast. Daarna keek ik Temptation.


En de tweede halve finale van het Song Festival. Minder spannend nu Nederland er niet bij zit. Maar wel bijzonder om te zien. Iemand op een stier, handen wassen op het podium en veel bloot. Het is een circus….

Vrijdag (13 mei). Even gesport en daarna aan de schoonmaak. Ik krijg daarna altijd hele droge handen. Even smeren.


Een paar fototegels van Timbler zijn naar beneden gevallen. Ik kreeg nieuwe plakkertjes opgestuurd. Heel fijn!

Daarna ging ik naar meneer Raatjes. Ik had erg last van mijn hoofd en wangen. Met laser en drukpunten heeft hij dit verminderd. Daarna goed drinken. Verder bestond mijn middag uit de bedden doen en wat achter de laptop. Niet veel spannends.

persoonlijke updateNa het eten ben ik met Thijs naar de film Costa geweest. Het was echt een leuke en vooral grappige film.

persoonlijke updateAl een tijdje lang zie ik de milkshakes in de bios staan. Ik probeerde er eindelijk eens een: lekker!

persoonlijke update
Zaterdag (14 mei). Ik begon de ochtend met sporten. En daarna lekker buiten koffie drinken.

persoonlijke updateHet werd echt lekker in het zonnetje. Hemdje aan en een kort broekje. Wanneer de zon weg was, werd het gelijk wel iets frisser.

persoonlijke updateBeetje nog wat doen op de laptop.

persoonlijke update
Mijn ouders hadden Thijs en mij uitgenodigd voor een etentje in de stad. We zijn naar hetzelfde restaurant geweest waar ik woensdag met Floor was geweest. Zo lekker.

persoonlijke update
Ik had nu een lasagne. Lekker!

persoonlijke update
We zijn nog even langs de vader van Thijs geweest en daarna lag ik lekker op de bank naar het Songfestival te kijken. Ik was zo moe dat ik nadat alle liedjes waren geweest naar bed ben gegaan. De volgende dag zag ik dat Oekraïne had gewonnen. Was te verwachten…..

persoonlijke update
Zondag (14 mei). Ik ging die dag met Jolynn naar de sauna: naar de Zwaluwhoeve. Met korting hadden we kaartjes. Warm weer dus een jurkje aan.

persoonlijke update
Het was een fijne en relaxte dag. Twee sauna’s gezien en de rest veelal in de baden gezeten. Het was zo warm. We hebben ook vooral lekker buiten in de zon gelegen.

persoonlijke update
Lekker buiten op het terras gegeten en na het eten zijn we weer gegaan. Het was een fijne dag.

persoonlijke updateEenmaal thuis zag ik dat Thijs in de tuin het één en ander heeft gedaan. Hij heeft bloembakken en bloemetjes gehaald en deze gepoot. Super leuk en lief!

persoonlijke update
De laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw kijken.


Maandag (15 mei). De vakantie is voorbij en ik moest weer werken op school. Het was even wennen maar je zit er zo weer in.

Ik maakte met de kinderen een cadeautje voor de juf. Ze is de dag erna jarig.

 

Dat is deze persoonlijke update dan. Mijn meivakantie was erg fijn. Lekker genoten van het mooie weer. Alleen jammer van de keelontsteking maar ook die hebben we overleefd. Aankomende week gaan we weer lekker aan het werk. En genieten van het mooie weer.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *