Persoonlijke update: dagje shoppen & verven

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update vandaag weer! Afgelopen week had ik vakantie. Heerlijk. Ik heb nog wel wat gewerkt in de winkel. En verder heb ik lekker genoten van de vakantie. Ik heb met vriendinnen afgesproken en ik heb een dagje geshopt met Rianne in Arnhem. En helaas is er wat vervelends gebeurd: een familielid is overleden. Lees alles in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag ( 15 oktober). Ik had vakantie! Deze dag werkte ik wel in de winkel. Er kwamen weer leuke nieuwe dingen binnen. Zoals deze zachte teddy truien.


Na het avondeten lakte ik mijn nagels en keek ik Chateau Meiland terug.


Woensdag (16 oktober). Mijn moeder en ik ging op visite bij familie. Daarna reden we door naar de bouwmarkt om verf te halen.


‘ s Middags dook ik met Joanne de stad in. Foto’s maken voor Indebuurt Doetinchem.

persoonlijke update
Het begon halverwege de middag te regenen. Wel hebben wat lekkers gedronken en gezellig gekletst.


Bij de Action heb ik daarna nog een klok voor Thijs gehaald. Deze is zo gaaf!

persoonlijke update
Bij mijn ouders aten Joanne en ik pizza.

persoonlijke update
En daarna reden we naar het appartement van Thijs. Joanne had het nog niet gezien en kreeg een rondleiding. Daarna dronken we nog thee met wat lekkers.

persoonlijke update
Donderdag (17 oktober). Ik ging met Rianne een dagje shoppen in Arnhem. Whaha deze foto is lopend gemaakt. Lekker wazige types.

persoonlijke update
Naast kleding shoppen hebben we ook nog gekeken voor leuke dingetjes bij Thijs in huis. Dit kussen is so cute!

persoonlijke update
En bij de H&M kleding passen. Ik kocht de trui en de broek.

persoonlijke update
Van shoppen krijg je trek. We lunchten bij het Hemelrijk. Lekker!

persoonlijke update
En ze hebben daar een leuke wc! Die moest op de foto. Kreeg helemaal een Efteling gevoel daar, haha.


Daar gingen we hoor… De Primark in. Een mandje vol met truien die allemaal weer weg konden. Ze pasten allemaal niet. Gelukkig vonden we wel andere leuke dingen.


Ik zag deze jas bijvoorbeeld. Zo leuk! Binnenkort komt een shoplog online en dan zie je wat ik allemaal gekocht heb….


Bij de New Yorker paste ik een aantal pakken. Echt zo gaaf! Dit vond ik de leukste. Helaas was de blazer te groot… En een maat kleiner was er niet meer. Iemand nog een goede tip waar je een pak kan scoren voor een niet al te dure prijs???


We liepen ook bij de Prijsmepper naar binnen. Daar was zo veel korting. Deze lama lamp kwam bijvoorbeeld op €1,50 ! Heb hem alleen niet gekocht…. Geen idee waar ik het ding neer moet zetten, haha.


De hele dag waren Rianne en ik al lekker aan het lachen . Bij een van de laatste kledingwinkels kwamen we wel hele bijzondere kleding tegen…. We pisten bijna in onze broek van het lachen.


En ineens was het alweer etenstijd. We wilden hierna nog wat winkels in om wat laatste dingen te halen die we hadden gezien. Dan maar even snel Mc Donalds. Maar wel altijd lekker!


Nadat we de laatste dingen hadden gekocht zijn we weer de trein ingestapt naar huis. We hadden er weer dorst van gekregen. Vermoeiend hoor een hele dag en stukje van de avond shoppen. Het was wel een hele gezellige dag!


Vrijdag (18 oktober). Ik werd in de ochtend gebeld door mijn moeder. Haar oom was die ochtend overleden. Drie weken geleden was hij al in het ziekenhuis opgenomen en een paar dagen geleden was hij weer thuis. Helaas ging het alleen maar slechter. Voor mij was het ook een oom en we gingen daar regelmatig op bezoek. De hele familie kwam die dag bij hen thuis (hij woonde samen met zijn broer). We hebben de andere oom geholpen met het regelen van de begrafenis . Tussendoor haalden mijn moeder en ik broodjes voor ons allemaal.


Ppff wat een dag was dat. Alles is geregeld en het is ook beter voor die oom. Straks zou hij alleen maar pijn hebben en dat is ook niet leuk. Na het eten lag ik lekker op de bank en keek Dance Dance Dance. Daarna viel ik snel in slaap. Ik was zo moe.


Zaterdag (19 oktober). Ik heb de ochtend wat aan mijn blog gedaan en in de middag moest ik werken in de winkel. Voor die tijd heb ik snel even schoenen gekocht bij de Van Haren. Ze waren alleen niet meer in mijn maat, maar ze hebben ze besteld voor mij en worden thuis gebracht.


Met mijn ouders heb ik daarna Mc Donald’s gegeten. Oops…. again.


In de avond had ik met Floor afgesproken. We hebben wat gedronken in de stad en veel bijgekletst. Het was een leuke en gezellige avond.


Zondag ( 2o oktober). Ik was in de ochtend wat bezig voor mijn blog en daarna reden mijn moeder en ik naar Thijs. Daar hebben we wat plinten geverfd.

persoonlijke update
En de kast die op de slaapkamer staat. Een leuk klusje voor de middag. Verder hebben we wat opgeruimd daar.

persoonlijke update
Tadaaa, mooi is die geworden he?!


Maandag (21 oktober). Ik had mijn eerste werkdag na de vakantie op school weer. Een dagje die snel voorbij ging en de kids waren ietwat druk. Moeten allemaal weer wennen denk ik. Toen ik thuis kwam aten we zuurkool en boerenkool. Een gezellige gezichtje op mijn bord, haha.

 

En dat was deze persoonlijke update. Ik heb een leuke vakantie gehad, die helaas minder leuk eindigde. Aankomende week is de crematie en de condoleance avond….. Even een heftige week, maar komt allemaal goed.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *