Weekvlog: werken, lunchen, shoppen en bloggen

weekvlog

Hoi! In deze weekvlog neem je ik je mee tijdens een werkweek van mij! Afgelopen week heb ik een paar daagjes moeten werken en had ik ook wat dagen vrij. Ik ging op mijn vrije dag lunchen met mijn schoonzusje en wat shoppen. Ook had een dagje voor de blog en verder heb dus veel gewerkt. Kijk mee hoe mijn week verliep!

Waar werk je dan Merle? Voor degene die dat een beetje gemist hebben. Ik werk in een kledingwinkel: Paisley Concept in Doetinchem. Dit doe ik vaak drie dagen in de week. Maar het kan ook meer zijn. Ligt er een beetje aan wie er niet kan of hoeveel mensen we die week nodig hebben. Een lekker flexibel baantje, haha. Ik had deze week dus twee dagen vrij. Eén van die dagen heb ik nuttig besteed aan mijn blog.

Ik had namelijk aardig wat artikelen te maken. Ook opdrachten voor klanten, dus die dag zat ik veel achter de laptop. In de vlog zie je hoe zo’n dagje dan verloopt. Saai is het zeker niet! En ik heb een gezellige dag met Rianne mijn schoonzusje gehad. Ik heb haar opgehaald en we hebben geluncht in Doetinchem. Ach en dan kunnen we ook wel wat winkels in. We pasten zeer bijzondere items aan.

Meer zeg ik lekker niet en moet je de vlog maar kijken! Veel kijkplezier.

Weekvlog: werken, lunchen, shoppen en bloggen

En vond je mijn weekvlog leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! Zo mis je geen enkele video van mij. De week verliep erg snel moet ik je zeggen. De werkdagen vliegen ook voorbij. Is denk ik ook een goed teken dat ik het na mijn zin heb daar. Een dagje bloggen is ook zeker erg fijn. De kleding items gaan allemaal op de foto en die kan ik aankomende week dan verwerken in een blogpost. Er staat dus zeker weer een blogdagje gepland.

Vliegen jouw weken ook zo snel voorbij? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *