Weekvlog: vriend gaat racen in zijn droomauto

weekvlog

Hoi! Een weekvlog: als student die niet meer naar school hoeft. Haha. Wat een mooie titel. In deze weekvlog zie je mijn week als student, die eigenlijk niet meer naar school hoeft. Wel ben ik nog druk bezig met mijn afstudeerwerkstuk. Hier begint de weekvlog dan ook mee. Je ziet hoe ik te werk ga met mijn afstudeerwerkstuk. Één dagje ging het even niet zo lekker met mij. Gelukkig de dagen erna wel, want er stonden leuke dingen op de planning! Onder andere een etentje en in het weekend werd het verjaardagscadeau van mijn vriendje in werking gezet. Wil je weten wat dat is? Kijk dan zeker de vlog!

Kijk, ik besteed één dag aan mijn afstudeerwerkstuk. Daarna moet ik wachten op feedback, dus kan ik de verder week niet veel aan school doen. Wel heb ik tussendoor wat voor mijn portfolio gesprek gedaan (dit heb ik niet gevlogd, was niet heel spannend). De week verder zat vol leuke uitjes. Zo ging ik met een vriendin de stad in om wat op een terrasje te drinken. Ik ging uiteten met 2 andere vriendinnen en in het weekend ging mijn vriend racen.

Dit heeft wat uitleg nodig haha. Voor zijn verjaardag heb ik Thijs kado gedaan dat hij in een GTR auto mag rijden op de openbare weg. Dit heb ik via Vakantieveilingen geregeld. Echt super leuk! Hij is helemaal fan van Nissan auto’s. Dit was dan natuurlijke het ultieme verjaardagscadeau voor hem. Zaterdag 17 juni was het zo ver en mocht Thijs in zijn droomauto rijden. In de vlog zie je hoe dat gaat.

Weekvlog!

Deze week was misschien wat drukker dan andere weken. Normaal zit ik ook veel achter mijn laptop aan school, mijn blog en andere projecten te werken. Natuurlijk niet echt heel erg boeiend om te vloggen haha. Deze week heb ik ook vooral de camera aangedaan wanneer ik iets leuks en actiefs deed. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien hoe mijn week dan zo een beetje verliep. Ik heb echt een leuke week gehad! Dinsdag verschijnt er ook weer een persoonlijke update. Hier zie je de rest van mijn week en hoe ik de warme dagen en Vaderdag heb beleefd.

Op mijn YouTube kanaal verschijnt volgende week weer een nieuwe video. Ben jij al geabonneerd?

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. Leuke vlog! Ik vind het knap dat je altijd met een camera kan lopen haha, soms lijkt het me wel irritant dat je zoveel moet vastleggen! Kost dit niet onwijs veel tijd? Iig leuk gedaan en was leuk om te kijken?

  2. Heel gaaf cadeau! Ik ben ook van het weggeven van ervaringen. Vooral aan mijn vriend omdat hij niet weet wat hij wil hebben. Maar je moet wel direct iets prikken, boeken of reserveren, want anders komt het er niet van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *