Weekvlog: verjaardag vieren, Meiland wijnen & Black Friday

Hoi! In deze weekvlog is het één groot feest! Ik vier namelijk mijn 25ste verjaardag. Natuurlijk geheel coronaproof. Even anders dan normaal, maar ook dit was erg gezellig. In deze weekvlog zie je hoe ik het allemaal aangepakt heb. De rest van de week was ook nog een feestje, haha. Het was namelijk ook Black Friday…. Bekijk de gezellige weekvlog snel!

Ik ben nu al iets meer dan een week 25 jaar. Voelt goed hoor moet ik zeggen, haha. Ach je merkt er niks van toch?! Ik heb een erg gezellige verjaardag gehad. In de vlog zie je dat deze twee dagen was. Je moet het maar netjes verspreiden. En zo heb je ook langer plezier van je verjaardag.

De taart die we hadden opgehaald was echt heerlijk zeg. Verder lekker Kippie gegeten en ik had een Chateau Meiland wijnpakket besteld. Deze ga ik unboxen en we proeven natuurlijk het één en ander. Wijnen, wijnen, wijnen, yeah!

Ohja en ik werd ook nog even in de maling genomen door schoonvaders… Hij dacht even leuk te zijn, haha. De beelden zijn ook erg grappig moet ik zeggen.

De rest van de week heb ik lekker gewerkt en thuis veel geblogd. En het was natuurlijk Black Friday. Daar heb ik ook zeker gebruikt van gemaakt. Kijk maar mee naar deze gezellige weekvlog.

Weekvlog: verjaardag vieren

Vond je deze weekvlog leuk? Doe dan een duimpje omhoog bij de video en vergeet je niet te abonneren. Er komt namelijk snel een shoplog aan met mijn aankopen van Black Friday! yeah, leuk leuk. De aankomende week komen er nog wat vriendinnen voor mijn verjaardag. We spreiden het maar zo. Ach en zo heb je vaker een reden om een lekker taartje te eten, haha.

Ik heb een hele leuk verjaardag gehad en zal deze niet snel vergeten. En ik ben ook zeker blij met alle cadeautjes. Allemaal super lief!

Heb jij je verjaardag ook al coronaproof moeten vieren? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *