Weekvlog: The Musthaves Sample Sale, Intratuin & bloggen

Hoi! Ik heb weer een gezellige weekvlog voor jullie! Na lange tijd heb ik weer eens een hele week gevlogd. De afgelopen week was even anders dan andere. Hoewel het werk en bloggen gewoon door ging. Maar er stonden ook wat andere leuke dingen gepland zoals The Musthaves Sample Sale! Plus nog een middagje Intratuin en een vergadering op werk. Genoeg leuke dingen in deze weekvlog.

Een weekvlog die gelijk met het leukste van de hele week begint, haha. The Musthaves Sample Sale! Samen met mijn moeder ben ik naar deze sale geweest in Dronten. Kleding van The Musthaves voor een goedkoper prijsje. Dat vinden wij altijd leuk. Hoe de sale was en of we geslaagd zijn, zie je in de weekvlog.

Verder ga ik nog een middagje naar de Intratuin en heb ik een leuk plantje gekocht. Deze moet in een potje die ik al had. Of dat helemaal past??? Op mijn manier is het gelukt zeg maar, haha.

Ook moet ik gewoon weer werken natuurlijk. De opening van de Kinderboekenweek was deze week. Alle leerkrachten gingen als historisch figuur verkleed. Ik ook. Raad maar als wie???

Ook ga ik natuurlijk lekker bloggen en ook staat schoonmaken in huis op het programma…. Zie hoe alles afgelopen week is verlopen.

Weekvlog

Vond je de vlog leuk? Doe een duimpje omhoog een abonneer je op mijn kanaal. Daar zal snel de shoplog met de items van The Musthaves op komen. Ik heb echt toffe items gescoord. Deze laat ik jullie zien en ook hoe ze staan. Verder ga ik in huis nog maar eens stoeien waar ik de plantjes neer zet, haha.

Wie weet ga ik wel vaker zo’n weekvlog doen. De middagen zijn veel voor mijn blog en die worden soms wel eens anders ingedeeld. Altijd leuk! Dus wie weet volgt er snel een nieuwe weekvlog.

Zou jij naar een Musthaves Sample Sale willen gaan?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *