Weekvlog: carnaval vieren, naar de sauna & huisarts

weekvlog

Hoi! Ik heb vandaag een weekvlog voor jullie! Afgelopen week had ik een soort van vakantie. Ik had een paar dagen vrij en heb een paar dagen gewerkt. Op mijn vrije dagen stonden leuke dingen gepland, dus leek het mij wel leuk om die te vloggen. Zo heb ik namelijk carnaval gevierd! Ik ben naar de stad geweest en niet alleen om te werken. Een saunabezoekje stond ook gepland en helaas was ik een dagje ziek.

Wat een leuke week heb ik achter de rug. Oké, ik was ook een dagje ziek en moest daarvoor naar de huisarts. Het is gelukkig niks ernstigs! In de weekvlog leg ik uit wat er gebeurd is en wat de dokter allemaal zei. Gelukkig waren er ook veel leuke momenten. Mijn eerste dag dat ik vrij was, ben ik lekker de stad in geweest. Cadeautjes halen en even langs de winkel. Verder heb ik twee dagen gewerkt.

En ik heb dus carnaval gevierd! Wat een geweldig leuk feest was dat. Echt super lachen zeg. Ik heb een paar beelden in de weekvlog gestopt van deze lachwekkende avond. En je ziet hoe ik als flaminggirl naar carnaval ging. Verder zeg ik niks meer en zou ik zeggen: kijk lekker naar de weekvlog!

Weekvlog

En vond je mijn vlog leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen en je te abonneren op mijn kanaal! Het dagje sauna was trouwens ook heerlijk. Daar mag je natuurlijk niet filmen, maar het was een fijne dag. We waren er wel op badkleding dag hoor, haha. De Veluwse Bron is echt een aanrader. Zo veel mooie en fijne sauna’s en bubbelbaden. Heerlijk!

En gelukkig viel het bij de huisarts allemaal wel mee. Ik moet dus een beetje letten op mijn lage bloeddruk en dat ik niet te snel op sta als ik lang gelegen of gezeten heb. Ik heb hier al wel langer last van, dus herken het ook wel. En wat mijn darmen betreft: genoeg vezels eten en als het vast zit: een zakje Metamucil. Dan komt alles weer los.

Nou, we zijn weer een hoop wijzer geworden zo, haha. Heb jij wel eens last van je darmen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *