Mijn vriend kiest mijn kleding voor een week

Hoi! Kleding kiezen. Dat is toch iets wat ik graag doe en de tijd voor neem. Een dag van te voren leg ik al klaar wat ik de volgende dag ga aantrekken. Ik sta dan voor mijn kast en kan dan uren nadenken wat aan te doen. Zoiets doe ik graag zelf, dus de uitdaging die ik nu aanging was even pittig, haha. Een week lang heeft mijn vriend mijn kleding uitgezocht. Hij heeft gekozen wat ik elke dag aan zou doen. Hij vond het erg leuk om mijn kleding te kiezen. Kijk mee zijn keuzes en wat hij ervan vindt en wat ik ervan vind.

Mijn vriend kiest mijn kleding:


Thijs: We beginnen de week rustig. Het contrast van de rode trui op deze  zwarte broek vind ik een mooie combinatie.
Merle: Deze combinatie heb ik zelf nog nooit gemaakt, haha. Ik draag deze trui meestal op een jeans, maar dit is ook wel mooi. Het staat me ook nog eens ;).


Thijs: Deze blouse vind ik haar zo leuk staan! Deze pakte ik ook als eerste uit haar kast, haha. De gaten en verfspetters op de broek linken bij mij wel aan de houthakkersblouse.
Merle: Deze broek heb ik pas nieuw en deze combinatie vind ik dan ook erg leuk. Dit ga ik vaker dragen, hihi. Moet het straks wel iets warmer worden…


Thijs: Midden in de week weer een wat rustigere outfit. Lekkere lichte kleuren, vind ik wel mooi.
Merle: Dit zie ik mij straks wel in de lente dragen. Ja, hier word ik wel vrolijk van, hihi. Maar dan moeten er wel een paar goede sneakers onder, anders wordt het een beetje te saai voor mij.


Thijs: Deze outfit was er gewoon. Ik vind de trui mooi en ik vind deze broek er mooi bij passen.
Merle: Deze combinatie maak ik zelf vaak ook. Op stage draag ik vaak deze trui met broek. En de V-ketting die Thijs erbij heeft uitgekozen vind ik leuk (ja, je ziet hem inderdaad niet zo goed, haha).


Thijs: Ook deze blouse vind ik erg leuk. De gaten in de broek vind ik passen bij de blouse.
Merle: Een vrolijke outfit en past bij mij. De camera ketting vind ik een leuk detail!


Thijs: De vorm van de ketting is een Oreo koekje, het zwart-wit van het koekje past goed bij het vest.
Merle: Wat grappig dat hij zo erg op de details heeft gelet, hihi. Ik was hier nooit opgekomen, maar leuk bedacht.

Dat waren de outfits. Ik vond het erg grappig dat mijn outfits een keer voor mij werden uitgekozen. Sommige combinaties maak ik zelf nooit, maar zou ik best wel eens kunnen doen. Thijs heeft een goed oog voor details en dat vind ik wel grappig. Ook heeft hij goed opgelet wat ik altijd draag, want een aantal outfits zou ik ook echt zo kunnen dragen of draag ik wel eens.
Voor Thijs was het ook een uitdaging, haha: ‘normaal pak ik gewoon uit de kast wat boven op ligt’. Dus dit was wel eens goed om te doen.  Ik vond het in ieder geval erg leuk en wie weet is het een idee dat hij dit in de zomer nog eens doet ;).

Welke outfit vind jij het mooist?

Pssst… mijn kledingkast eigenlijk als eens gezien? (KIJK HIER).

Misschien is dit ook leuk?

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *