voorjaarsvakantie vlog: shoppen, uiteten en avondje uit

voorjaarsvakantie vlog

Hoi! Mijn voorjaarsvakantie zit erop. Dat vraagt dan natuurlijk om een voorjaarsvakantie vlog! Afgelopen week heb ik mijn vlogcamera weer meegenomen tijdens mijn week vakantie. Het was een leuke en gezellige week waarin ik weer het één en ander gedaan heb. Nu moet ik toegeven dat ik ook veel thuis op de bank heb gezeten achter mijn laptop. Dat heb ik natuurlijk niet allemaal gevlogd. Maar ik ben er ook op uit geweest! Zo ben ik uiteten geweest met vriendinnen, een middagje Rummikuben bij oma, shoppen in Arnhem en een avondje uit met Thijs voor Valentijn. Dat klinkt als een gezellige week met veel gekke momenten!

De week begint leuk met een middagje shoppen in Arnhem met mijn moeder. We hadden zin om ‘gewoon’ even winkels te kijken, haha. De dag erna was een lekker relaxt dagje. Woensdag was het een opa en oma dag. Eerst ben ik bij mijn ene oma geweest. Daar kwam mijn nichtje ook en hebben we een aantal potjes Rummikub gespeeld met oma. En we hebben een bijzonder advocaatje gemaakt. Daarna ging ik naar huis, waar mijn andere opa en oma kwamen. Zij kwamen bij ons pannenkoeken eten.

Ik moet toegeven dat er veel eten voorbij komt in deze voorjaarsvakantie vlog. Oepsie…… Tja, daar houd ik nou eenmaal van. Lekker eten en kletsen met vriendinnen. Eén avond was dit met Karlijn en een andere avond met Floor in Arnhem. En de laatste avond van de vakantie had ik een ‘date’ met Thijs, hihi. Omdat we op Valentijnsdag zelf niet echt wat hadden gedaan, hebben we het in het weekend gevierd. Lekker eten en naar de bios.

Ik zou zeggen: ga er lekker voor zitten en geniet van mijn blije voorjaarsvakantie vlog!

Voorjaarsvakantie vlog

En dat was dan de voorjaarsvakantie vlog weer. Ik heb echt een gezellige week gehad! En ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn vakantieweek te zien. Lekker gek en gezellig. Heerlijk! Vergeet je ook zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn video’s! En vond je de video leuk? Doen dan even een duimpje omhoog! En tot de volgende video!

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *