Vlog: weekendje weg Den Haag & Kijkduin – Laan van Meerdevoort loop

weekendje weg

Hoi! Een ontzettend vrolijke vlog vandaan! Vorig weekend, ging ik namelijk een weekendje weg. Naar Den Haag en Kijkduin. Wat hebben we daar dan gedaan? En wie is we? Nou, op zondag 5 november is in Kijkduin de Laan van Meerdevoort loop. Mijn moeder, vriendje en schoonvader deden daar aan mee. Voor ons is Kijkduin een stukje rijden, dus besloten we er al een dag van te voren heen te gaan en een overnachting in het Atlantic hotel in Kijkduin te doen. Tijdens deze vlog zie je hoe ons weekendje weg verliep….. En dat gaat natuurlijk gepaard met veel grappige momenten en gekke opmerkingen.

Op zaterdag 4 november vertrokken mijn ouders, schoonouders, schoonzusje en ik naar Den Haag (Thijs kwam later na zijn werk). Wat doe je als je net in Den Haag bent aangekomen? Juist, op zoek naar een lunchplek. Nadat onze buiken gevuld waren, was het shoptijd. We zijn onder andere bij de Primark geweest (mijn schoonvader ontdekt daar een bijzondere constructie in de pashokjes) en de Stradivarius kan ook niet ontbreken. Natuurlijk even een koffie pauze bij de Starbucks en daarna reden we door naar ons hotel.

Jep, een roomtour alla Merle komt voorbij en na het avondeten, maken wij nog even gebruik van het zwembad en de sauna. En dan was de volgende dag de Laan van Meerdevoort loop. Het was pittig koud die dag joh! Wel knap dat de lopers dit gedaan hebben. Ik stond met mijn vader, schoonmoeder en schoonzusje langs de kant aan te moedigen en foto’s te maken! Als afsluiter heb ik met mijn vader en Thijs kibbeling gehaald en toen zat het weekend er weer op. Dit is het weekend even gauw samengevat, maar er zijn veel meer leuke momenten te zien in deze vlog van ons weekendje weg!

Vlog: weekendje weg Den Haag & Kijkduin

Ik ben echt super trots op mijn schoonvader, moeder en vriendje dat ze dit hebben gelopen! Zeker Thijs, want hij heeft de 5 km heel snel gelopen. Knap hoor! Het weekendje weg zelf, was ook ontzettend gezellig en we hebben veel gelachen! Den Haag is een leuke stad en een fijne stad. Het Atlantic hotel in Kijkduin is een mooi hotel. Het ontbijt is er ook erg goed en uitgebreid. Heerlijk! En daarna even uitwaaien op het strand. Altijd leuk. Onder andere maakten Thijs en ik deze foto’s van mijn nieuwe telefoon hoesje ;).
Wie weet gaan we volgend jaar weer en maken we er weer een leuk en gezellig weekend van!

Shop jij graag in Den Haag?

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

  1. Wat goed dat ze de 5 km hebben uitgelopen. Ik zou het persoonlijk niet kunnen, maar ik ben dan ook niet echt sportief. Leuke volg hoor! Nu ik dit zag wil ik ook wel eens shoppen in Den Haag. Ik ben er nog nooit naartoe geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *