Vlog: dagje bloggen, sneeuwwandeling en mijn diploma uitreiking

Hoi! Vandaag heb ik weer een vlog voor jullie. Ik ben nu namelijk al een aantal dagen bij huis. Heeft ermee te maken, dat ik voor mijn werk moet wachten totdat ik aan de slag kan, haha. Druk geweest met solliciteren en wachten op documenten. Maar ik kan je vertellen: thuis vermaak ik mij ook. Ik ben dan namelijk met ‘mijn andere werk’ bezig. Mijn blog! Ik laat je in de vlog zien hoe ik mijn dag in deel en ik krijg die dag mijn diploma uitgereikt!

Afgelopen woensdag was het namelijk eindelijk zo ver: ik kreeg officieel mijn diploma op papier! Op 5 december 2018 had ik al mijn studiepunten en alles al binnen, maar de officiële diploma uitreiking was dus woensdag 23 januari. Hoe die dag verliep? Dat zie je allemaal in deze vlog. Ik laat je zien hoe een dagje thuis bloggen er bij mij uit ziet. En het had gesneeuwd, dus besloot ik een kleine wandeling te maken en mooie foto’s te maken.

En aan het eind van de middag ben ik naar Iselinge Hogeschool geweest om mijn diploma in ontvangst te nemen. Zo fijn! Ook daar zie je wat beelden van. Verder zeg ik niks meer en zou ik zeggen: kijk mee naar mijn vlog!

Vlog: dagje bloggen en diploma uitreiking

En vond je de vlog ‘dagje bloggen’ leuk? Doe een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal! Ik zou dat namelijk heel erg tof vinden. Niet alle dagen gaan natuurlijk zo, maar dat ik veel achter de laptop zit en bezig ben voor mijn blog of Indebuurt Doetinchem, dat is wel vaak zo. Zo nu en dan ga ik er even uit en sport ik af en toe.

Met mijn diploma ben ik echt super blij! Nu kan ik aan de slag bij de invalpool. Daarvoor moest ik alleen nog mijn diploma inscannen en dat heb ik nu gedaan. Het praatje wat ze hielden over mij was echt zo mooi en mijn ouders, vriendje en vriendinnen zaten te knikken: ja klopt, dat is Merle. Heel erg leuk en lief om te horen. Ik ga nu lekker genieten van mijn papiertje en weer verder aan mijn blog werken, haha.

Ohja en ik heb het in de vlog over werken bij Ter Stal, dat is een foutje. Ik ben aangenomen bij Paisley Concept. Een kledingwinkel in Doetinchem waar ik al eerder gewerkt heb. En daar ga ik nu dus weer werken :).

Wat doe jij als je een dagje vrij bent? 

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *