Vlog: bloggersmeeting in Amsterdam -op de fiets door Amsterdam

bloggersmeeting

Hoi! Vorige week zaterdag had ik voor het eerst een bloggersmeeting. Al een tijdje zit ik in een bloggersapp. Met een stuk of 12/ 13 bloggers. Het is dan natuurlijk leuk om eens met elkaar af te spreken. Wat, waar, wie en hoe? We hebben het allemaal uitgedacht. Omdat je met een grote groep bent, is het lastig om een datum te vinden dat iedereen kan. 12 Augustus konden toch nog 6 bloggers. Het meeting point werd Amsterdam. Er is daar natuurlijk veel te doen en te zien. Dit werd de stad waar we gingen meeten. Mijn vlogcamera ging mee om alles vast te leggen. Kijk mee naar mijn dag met 5 andere bloggers die op de fiets door Amsterdam gaan crossen.

Het begon voor mij in de trein. Vanaf Doetinchem naar Arnhem zat ik nog alleen in de trein, maar vanaf Arnhem kon ik samen reizen met Annemae. Wij waren de laatste twee die aankwamen in Amsterdam. Daar werd de groep compleet en begon ons avontuur door Amsterdam. Er was voor die tijd een soort schema gemaakt met wat we ongeveer zouden doen. Deze was gemaakt toen ik nog op vakantie was, dus in de trein zag ik hem voor het eerst, haha. Maar ik vind alles leuk en prima, dus mij maakte het niet uit.

Amsterdam is groot, dus wil je wat zien, dan is een fiets wel een handig vervoersmiddel. Dat was even slikken voor mij. Ik kan wel fietsen, daar niet van, maar door Amsterdam fietsen! Hier in de Achterhoek steekt er bij wijze van spreken alleen een koe de weg over, maar daar in Amsterdam. Alles gaat door elkaar! Dat was wel even wennen, maar het ging eigenlijk best goed. We hebben geleerd dat je moet gaan als iedereen gaat, rood meepakken kan best (maar of dat handig is! Lees: midden op de weg stilstaan) . Een goed werkende bel is handig en gewoon schreeuwen op de fiets waar je heen gaat. Zo weet iedereen dat je eraan komt.

Wat hebben we dan zoal gezien in Amsterdam tijdens de bloggersmeeting? We hebben de Albert Cuyp markt gehad, lunchen bij Bagels en Beans, Zeven landen huizen, Vondelpark, Sticky Fingers en Lucca. In mijn vlog leg ik er meer bij uit. Dan natuurlijk nog de vraag, welke bloggers waren er bij de bloggersmeeting?Celine , Emma, Tessa, Annemae en Joyce. Vijf hele leuke en gezellige meiden. Het klikten gelijk tussen ons allemaal. Dat is echt super fijn! Kijk eerst maar eens mee naar de bloggersmeeting vlog.

Vlog: bloggersmeeting in Amsterdam:

Wat een gezellige en leuke dag heb ik gehad! Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Zet een stel bloggers bij elkaar en het is altijd gezellig. We hebben natuurlijk gemeenschappelijke onderwerpen om over te kletsen, maar wij kletsen over van alles. Het was gewoon gezellig. Ik had nog nooit een bloggersmeeting meegemaakt, maar vond het super! Volgende keer gaan we naar een andere stad, waar het misschien wat makkelijker te doen is op de fiets, haha.
Meiden bedankt voor de leuke en gezellige dag!

Lijkt jou een bloggersmeeting leuk?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *