Vakantie Frankrijk vlog #4 – drone testen, berg beklimmen & markt Autun

vakantie Frankrijk vlog

Hoi! De laatste vakantie Frankrijk vlog! Het laatste deel van deze vakantie vlogs serie! Dat betekent dat de vakantie ook tegen zijn einde loopt. De laatste dagen hebben we iets minder gedaan, maar zeker dubbel zo hard gelachen. Twee dagen zijn we bij het huisje geweest, omdat het mooi weer was toen. Dan gaan wij rare dingen doen en gaat niet alles goed. Zo hebben we namelijk de nieuwe drone van mijn schoonvader getest…. Een hele klim naar een uitkijkpunt gemaakt en een markt bezocht in Autun. Maar natuurlijk hebben wij nog meer gedaan in het huisje. Dit zie je in de vorige vlog #3.

Algemene vakantie informatie

Even voor de nodige informatie ;). Deze zomervakantie ben ik niet alleen op vakantie hoor. Samen met mijn ouders, vriendje, schoonouders en schoonzusje ben ik twee weken in Frankrijk geweest. Super fijn dat wij het zo goed met elkaar kunnen vinden allemaal! De eerste week zaten wij in het zuiden van Frankrijk, in de plaats Sarrians , ligt vlakbij de Mont Ventoux (van 22 juli tot 29 juli). Hier hadden wij een super groot vakantiehuis voor ons.

Daarna zijn wij weer gaan rijden. Nu meer richting het midden van Frankrijk. In een klein dorpje (Savault, dit ligt in de Morvan) stonden twee schattige huisjes voor ons klaar. Deze hebben wij geboekt bij mensen die mijn schoonouders kennen. Daar hebben we ons de tweede week vermaakt (30 juli tot 5 augustus). De vakantie Frankrijk vlog video’s  zijn in 4 delen gesplitst. De eerste twee vlogs gaan over de eerste week in het zuiden en de andere twee over de week in het midden van Frankrijk. Heel veel kijkplezier! 

De eerste paar dagen in het huisje hebben we dus wat meer gedaan. In deze vlog zijn we twee dagen bij het huisje. Onder andere was het feest toen we de drone van mijn schoonvader testen. Ik heb bijna in mijn (zwem)broek geplast van het lachen zowat. In het dorp waar wij zaten (Savault) staat ook een kapelletje op een hoog punt en daar heb je dan ook mooi uitzicht. Daar lopen wij natuurlijk even heen!

De laatste dag bezochten we een markt in Autun. Een hele beleving om dat te zien. Maar zeker heel erg leuk. En dan was het zaterdag 5 augustus echt afgelopen. De terugreis naar Nederland begon. Het was totaal niet druk op de weg, dus we hebben lekker door kunnen rijden. Heel fijn! We hadden alleen een klein probleempje in België (of althans mijn blaas….). Bekijk de laatste vakantie Frankrijk vlog maar eens ;).

Vakantie Frankrijk vlog #4

Dat was dan het laatste deel. Ik hoop dat je de vlogs leuk vond en het grappig vond om mijn belevenissen te zien in Frankrijk. Het waren twee verschillende weken, maar beide heel leuk! ( Vlog 1 en vlog 2 van de eerste week). Beide weken heb ik echt genoten. Ik vind het ontzettend leuk en fijn dat mijn ouders en ik zo’n goede klik hebben met de ouders van Thijs en Rianne (en omgekeerd natuurlijk ook). Dit was de eerste keer dat we zo met z’n allen op vakantie gingen, maar het verliep heel goed. Echt voor herhaling vatbaar! Dus wie weet wat we volgend jaar doen……

Vond je de vlogs leuk?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *