Vakantie Frankrijk vlog #1- autoreis, museum zoeken & roomtour

vakantie Frankrijk vlog

Hoi! De eerste vakantie Frankrijk vlog is een feit! Ik ga eerlijk zijn en schrok hoeveel beeldmateriaal ik wel  had van mijn vakantie, haha. Natuurlijk is ook veel beeldmateriaal gewoon leuk voor later en dus voor eigen gebruik. Maar natuurlijk heb ik ook gevlogd voor jullie! In totaal ben ik twee weken op vakantie geweest in Frankrijk, dus er viel aardig wat te vloggen ;).  Zo veel zelfs dat ik de vlogs in 4 delen heb gesplitst. Elke dag komt er nu een vlog online met nieuwe vakantie avonturen! Dus houdt mijn blog en YouTube kanaal in de gaten voor de blije vlogs! Het eerste deel begint namelijk al leuk! Denk aan: de autorit, een roomtour en we lopen ergens verloren rond op zoek naar een museum….

Algemene vakantie informatie

Even voor de nodige informatie ;). Deze zomervakantie ben ik niet alleen op vakantie hoor. Samen met mijn ouders, vriendje, schoonouders en schoonzusje ben ik twee weken in Frankrijk geweest. Super fijn dat wij het zo goed met elkaar kunnen vinden allemaal! De eerste week zaten wij in het zuiden van Frankrijk, in de plaats Sarrians , ligt vlakbij de Mont Ventoux (van 22 juli tot 29 juli). Hier hadden wij een super groot vakantiehuis voor ons.

Daarna zijn wij weer gaan rijden. Nu meer richting het midden van Frankrijk. In een klein dorpje (Savault, dit ligt in de Morvan) stonden twee schattige huisjes voor ons klaar. Deze hebben wij geboekt bij mensen die mijn schoonouders kennen. Daar hebben we ons de tweede week vermaakt (30 juli tot 5 augustus). De vakantie Frankrijk vlog video’s  zijn in 4 delen gesplitst. De eerste twee vlogs gaan over de eerste week in het zuiden en de andere twee over de week in het midden van Frankrijk. Heel veel kijkplezier! 

In dit eerste deel is het natuurlijk logisch dat je de heenreis ziet ;). Met de auto zijn wij naar Zuid-Frankrijk gereden. Dit hebben wij in twee delen gedaan. Ik zat samen met Thijs en Rianne (mijn schoonzus) in een auto. Mijn ouders zaten samen in een auto en mijn schoonouders zaten op de motor. We zijn dan ook regelmatig gestopt (een motor moet vaker tanken) en we zijn nog naar een plaatsje gegaan op zoek naar een museum…… Met z’n allen hebben overnacht in een hotel en zijn de volgende dag verder gereden. Eén keer hebben we even in de file gestaan en na het avondeten bereikten we ons eerste huis. Daar is natuurlijk een roomtour van te zien. Het huis is groot! Vandaar dat deze video misschien wat langer duurt, haha.

Vakantie Frankrijk vlog #1

Dat was het eerste deel vakantie Frankrijk vlog. De eerste vier dagen waren al een feest. Het huis was echt heel erg groot en mooi. En natuurlijk heerlijk met een eigen zwembad. Dat was echt fijn! Het boodschappen doen daar was ook een feest. Wat een grote supermarkten hebben ze in Frankrijk! Heel erg gaaf. In het volgende deel zie je de rest van de dagen in het mooie zonnige zuiden. We gaan onder andere shoppen en ook deze winkels zijn zeer groot! Er zijn twee jarigen op vakantie en we maken natuurlijk nog gebruik van het zwembad. Dit is allemaal te zien in de volgende vakantie Frankrijk vlog!

Wat vind jij van het vakantiehuis? 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *